top of page

Velykų patiekalų mozaika pagal Alfą: kepsniai, garnyrai, pagardai

Šventei užtenka vieno karšto patiekalo. Vieno stalo lyderio. Vieno akcento.

Alfo siūlomas formatas: ne 2, 4, 5 patiekalai-konkurentai, o vienas su tobula, įdomia, WOW komanda. Paruoškite vieną kepsnį – vištienos, jautienos, kiaulienos, triušienos, kalakutienos, žuvies ar augalinės „mėsos“ ir patiekite jį su 3, 5, 8 skirtingais padažais ir tiek pat skirtingų garnyrų.

Kiekvienas svečias turės laisvę ir drąsos rinktis skonių mozaiką paisydamas tik savo kaprizų. Tai labai žaidybiška, modernu ir yra tarsi reveransas svečiams. 



TOP10 kepsnių receptų:


Pasirinkite daržovių (keptų ir šviežių) salotas ir padažus:


Gražių švenčių.

Naujausi įrašai

bottom of page