top of page

Miso pasta užkeptas kalafioras su pistacijų pesto padažu (Receptas)

Visiems, kurie mėgsta žiedinius kopūstus (ir ypač tiems, kurie ne), šis receptas bus tikras atradimas. Nesudėtinga pagaminti, o rezultatas pranoksta lūkesčius. Miso pasta suteikia ypatingo charakterio kalafiorui, o pistacijų padažas išvis yra wow.


miso pasta užkeptas kalafioras_Alfo receptas
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

 

2 asm.


Užkeptam kalafiorui su pistacijų padažu pagaminti reikia:

  • 3–4 šaukštų miso pastos

  • 8 šaukštų OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejaus

  • 1 šaukšto KIKKOMAN padažo „Ponzu“

  • 1 kalafioro

  • 1 saujos pistacijų branduolių

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 1 saujos baziliko lapelių

  • 1 šaukšto kedrinių pinijų

  • 1 šaukšto raudonojo vyno acto

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  1. Miso pastą, tris šaukštus OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejaus, KIKKOMAN padažą „Ponzu“ sumaišykite iki vientisos masės. Ja tolygiai ištepkite kalafiorą.

  2. Kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 40 min.

  3. Į trintuvą sudėkite pistacijų branduolius, česnako skilteles, baziliko lapelius, kedrines pinijas, supilkite raudonojo vyno actą, linų sėmenų aliejų, berkite druskos ir pipirų.

  4. Pulsuodami trintuvą sumalkite iki norimos konsistencijos.

  5. Iškepusį kalafiorą gardinkite paruoštu pesto padažu.


Gardžių atradimų.


Kommentare


Naujausi įrašai

bottom of page