Per šventę ant stalo pakanka dviejų šaltų patiekalų: mišrainės ir šviežių daržovių salotų, vieno karšto ir deserto. Atminkite, kad mažiau yra daugiau, be to, kai mažiau patiekalų, geriau įsimenami skoniai. O desertą galima suvalgyti ir restorane.
Kviečiame į šventę pažiūrėti kaip į žaidimą ir ruoštis jai lengvai bei žaismingai. Salotas patiekite taip, kad kiekvienas galėtų jas susikonstruoti ir padažu aplieti pats, keptą paukštį gali pakeisti ypatinga ir visų mėgstama Velykų sriuba, įvairius užkandžius – pagardai prie kiaušinių (ir skanu, ir įdomu, ir suvalgysite visus margučius).
1. Dekonstruotos rytietiškos salotos su skrudinta duona



4. Gardieji mini sumuštiniai su vytintu kumpiu


Gardžių švenčių.