Įvairūs padažai prie daržovių (Receptai)
- eglerace
- 2023-06-01
- 1 min. skaitymo

TRINTŲ UOGŲ IR BALZAMINIO ACTO UŽPILAS SU ŠALAVIJAIS
1 saujos šalavijų
1 saujos įvairių uogų
2 šaukštų balzaminio acto
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ šaukštelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Šalavijus susmulkinkite, uogas patraiškykite šakute, sumaišykite su likusiais ingredientais ir DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.
IMBIERINIS SEZAMŲ ALIEJAUS PADAŽAS SU GVAZDIKĖLIAIS
3 šaukštų sezamų aliejaus
1 šaukšto skrudintų sezamų sėklų
1 šaukšto tarkuoto imbiero
Žiupsnelio maltų gvazdikėlių
1 šaukšto ryžių acto
½ šaukštelio medaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Visus ingredientus sumaišykite.
CITRININIS CEZARIO PADAŽAS
½ šaukštelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 šaukštelio ančiuvių
1 česnako skiltelės
2 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
3 kiaušinių trynių
1 šaukšto garstyčių
2 šaukštų Vorčesterio padažo
1 citrinos
300 ml saulėgrąžų aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Į virtuvinį trintuvą dėkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, ančiuvius, druską, česnakus, kietąjį sūrį, kiaušinių trynius, garstyčias, pilkite Vorčesterio padažą, įtarkuokite citrinos žievelės, įspauskite citrinos sulčių ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
Nuolatos maišydami pilkite aliejų tol, kol susidarys majonezinis padažas.
Gardžių atradimų.