top of page

Įvairūs padažai prie jautienos kepsnio (Receptas)


padažai prie jautienos kepsnio_Alfo receptas
VMG nuotr.

PIPIRŲ PADAŽAS SU VISKIU IR GRIETINĖLE


  • 1 šaukšto įvairių pipirų grūdelių

  • 20 ml viskio

  • 200 ml grietinėlės

  • Žiupsnelio druskos


  1. Sausoje keptuvėje paskrudinkite pipirus, supilkite viskį ir jam nugaravus supilkite grietinėlę.

  2. Užvirus dar pavirkite apie 2 min., kol sutirštės, pagardinkite druska.


 


 

„CHIMICHURRI ROJO“


  • 1 paprikos

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 saujos petražolių

  • 1 saujos kalendrų

  • 1 citrinos

  • ½ šaukštelio rūkytos paprikos

  • 2 šaukštų raudonojo vyno acto

  • ⅓ stiklinės alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

 

  1. Paprikai išimkite sėklas. Į virtuvinį trintuvą dėkite visus ingredientus (išskyrus alyvuogių aliejų) ir trinkite pulsuodami, kol ingredientai susijungs.

  2. Tada pilkite alyvuogių aliejų nuolatos maišydami. Pagardinkite druska bei pipirais.


 

„SALSA VERDE“


  • 1 Chalapos paprikos

  • 1 žaliosios paprikos

  • 1 geltono pomidoro

  • 1 žaliosios citrinos

  • 1 skiltelės česnako

  • 5 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 1 saujos kalendrų

  • 1 saujos petražolių

  • ½ šaukštelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“

  • 3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKAS marinuotų agurkų užtepėlės „Relish“

 

  1. Iš paprikos ir Chalapos paprikos pašalinkite sėklas.

  2. Visus ingredientus, kartu su DANSUKKER ekologišku cukrumi „Panevėžio Plius“ ir KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKAS marinuotų agurkų užtepėle „Relish“, sudėkite į virtuvinį trintuvą ir trinkite, kol susidarys vientisas padažas.


Gardžių atradimų.



Naujausi įrašai

bottom of page