Skaitomiausiųjų TOP5: maistas, kuriuo norisi dalintis

Kaprizingas, bet visgi pavasaris. Pilnas švenčių, kurias gera švęsti, nes kuo daugiau gėlių, apsikabinimų, šypsenų, gardaus maisto, tuo ryškesnė saulė, ypač tomis dienomis, kai dangų traukia debesys. Gardžios ir šviesios naujos savaitės!

Ką labiausiai skaitėte ir gaminote?

VMG nuotr.

Alfas šį užkandį gamino Kovos 8-osios proga, bet jis tiks bet kuria proga. Čiabata su varške, feta, pomidorais, česnakais yra tas patiekalas, kurį lengvai pagaminti gali ne tik vyras savo mylimajai, bet ir draugė kitai draugei ar dukra mamai ir pan. Receptas čia.

VMG nuotr.

Pirmadienį tiesioginėje kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino patiekalus, kurie pradžiugins be išimties kiekvieną, nes plėšomoms įvairių skonių picoms ir karštam tinginiui tiesiog neįmanoma atsispirti: Traški pica su morkomis ir kelių rūšių sūriais; Karamelizuotų svogūnų ir porų pica su mocarela; Sultinga pica su grilintais baklažanais, sūriu ir granatų sėklomis; Kepintų romaninių salotų pica su mocarela ir bazilikais; Karštasis žalias tinginys su ledais tik per 10 min.

Alfo Ivanausko nuotr.

Net ir paprasčiausią patiekalą, kuriam, atrodo, nereikia jokių įgūdžių ir žinių, galima pakelti į visiškai naują kulinarinį lygį, jeigu žinote ir pritaikote vos kelis nesudėtingus kulinarinius triukus ar gudrybes. Alfas pataria, kaip išvirti labai skanią, kreminę, purią bulvių košę.

Shutterstock.com nuotr.

Smaližių klasika, jauki nostalgija ir tortų receptų karaliaus titulas. Daugiasluoksnis medutis, kuriam nėra lygių. Pagal šį receptą medaus tortą pagaminti bus nesudėtinga, tiesa, laiko ir kantrybės prireiks.

Shutterstock.com nuotr.

Įkvėpimo naujai savaitei:

Iki.