top of page

Raudonojo vyno ir uogų kisielius su romu (Receptas)


raudonojo vyno ir uogų kisielius_Alfo receptas
VMG nuotr.

3–4 asm.

Gaminimo laikas: 10–15 min.


Kisieliui pagaminti reikia:

  • 750 ml VORUTA nealkoholinio juodųjų serbentų vyno

  • 3 šaukštų kukurūzų krakmolo

  • 80 ml romo

  • 150 g marinuotų spanguolių

  • 80 g gervuogių

  • 1 pakelio GAIDELIS pusrytainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“


  1. Vieną stiklinę VORUTA nealkoholinio juodųjų serbentų vyno sumaišykite su kukurūzų krakmolu.

  2. Likusį vyną pakaitinkite beveik iki virimo ir nuolat maišant į jį lėtai supilkite vyno ir krakmolo mišinį. Maišydami užvirkite ir masei sutirštėjus nuimkite nuo kaitros.

  3. Į šiltą kisielių įmaišykite romą ir sudėkite uogas.

  4. Patiekite su GAIDELIS pusrytainiais su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page