3–4 asm.
Gaminimo laikas: 10–15 min.
Kisieliui pagaminti reikia:
750 ml VORUTA nealkoholinio juodųjų serbentų vyno
3 šaukštų kukurūzų krakmolo
80 ml romo
150 g marinuotų spanguolių
80 g gervuogių
1 pakelio GAIDELIS pusrytainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“
Vieną stiklinę VORUTA nealkoholinio juodųjų serbentų vyno sumaišykite su kukurūzų krakmolu.
Likusį vyną pakaitinkite beveik iki virimo ir nuolat maišant į jį lėtai supilkite vyno ir krakmolo mišinį. Maišydami užvirkite ir masei sutirštėjus nuimkite nuo kaitros.
Į šiltą kisielių įmaišykite romą ir sudėkite uogas.
Patiekite su GAIDELIS pusrytainiais su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“.
Gardžių atradimų.