Mišrainė su liežuviu, kepta duona ir marinuotais agurkais (Receptas) VMGonline
top of page

Mišrainė su liežuviu, kepta duona ir marinuotais agurkais (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 1 valandą
  • 1 min. skaitymo

Ši mišrainė jums primins kažką, ką tikrai mėgstate. Česnakinė kepta duona, apetitą žadinanti švelni virto liežuvio tekstūra ir gaivūs traškūs marinuoti agurkėliai – nostalgiškas Naujųjų metų sutiktuvių patiekalas: sotus, subtilaus skonio ir greitai paruošiamas. 

Stiklinėse serviruota baltos mišrainės pusseserė atrodys labai elegantiškai. 


mišrainė su liežuvi_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite VMGONLINE instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!


3–4 asm. 

Gaminimo laikas: 25 min.


Mišrainei su liežuviu, kepta duona ir marinuotais agurkais pagaminti reikia:

  • 3–4 riekelių juodos duonos 

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo

  • 2 saliero stiebų 

  • 250 g virto liežuvio vyniotinio

  • ½ mėlynojo svogūno

  • 200 g KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų žirnelių „Rinktiniai“ 

  • 130 g KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų agurkų „Legendiniai“ 

  • 3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Tradicinis“

  • 2 skiltelių česnako 

  • 1–2 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI krienų „Naminiai“

  • Žiupsnelio SALDVA pipirų mišinio 

  • Mėgstamų žalumynui salotoms papuošti 


  1. Duonos riekeles supjaustykite nedideliais kubeliais, apšlakstykite KIKKOMAN sojų padažu. Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 240 °C, pasirinkę „Max Crisp“ funkciją, apie 10 min.

  2. Saliero stiebus ir virtą liežuvį supjaustykite vienodo dydžio kubeliais, svogūną susmulkinkite. Suberkite į dubenį.

  3. Suberkite KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotus žirnelius „Rinktiniai“ ir kubeliais supjaustytus KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotus agurkus „Legendiniai“.

  4. Įmaišykite KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezą „Tradicinis“.

  5. Česnaką smulkiai sukapokite ir sumaišykite su keptos duonos skrebučiais. 

  6. Į mišrainę sudėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI krienus „Naminiai“, išmaišykite. Pagardinkite SALDVA pipirų mišiniu.

  7. Mišrainę dėliokite į stiklines. Ant viršaus užberkite žirnelių ir kelis smulkintus liežuvio vyniotinio kubelius.

  8. Papuoškite žalumynais.


Daugiau gardžių, iš pirmo karto pavykstančių šventinių patiekalų receptų rasite naujoje Alfo knygoje TYLA PRIEŠ AUDRĄ.

ree

Gardžių atradimų.



bottom of page