top of page

Šventiniai receptai. Jaukūs ir gardūs pyragėliai su įdarais

Rankomis valgomi pyragėliai su gardžiais įdarais yra turbūt jaukiausi patiekalai ant žiemos vaišių stalo. Išbandykite tradicinius su grybais, bet paragaukite ir su bulvių įdaru, ir su saldžiais obuolių ar aviečių. Juk šventė yra ragauti!


Dar daugiau įdomių receptų šventėms rasite naujoje virtualioje Alfo knygoje KULINARINĖ PASAKA RAUDONKEPURIS


pyrageliai su kukuliais_alfo receptas

pyragėliai su grybais ir kopūstais_Alfo receptas
VMG nuotr.

pyragėliai su čiorizu_Alfo receptas
VMG nuotr.

pyragėliai su krabų įdaru_Alfo receptas
VMG nuotr.

čeburekai su obuoliais_Alfo receptas
VMG nuotr.

6. Traškios tešlos pyragėliai su skirtingais įdarais: paukštiena ir slyvomis ir su persikų ir aviečių įdaru


traškios tešlos pyragėliai su slyvomis ir avietėmis_ALfo receptas
VMG nuotr.

chačapuriai su bulvių įdaru_Alfo receptas
VMG nuotr.
bandelės su kopūstais ir mocarela_Alfo receptas

Gardžių švenčių.

bottom of page