top of page

Umami efektas: 10 patiekalų, gardintų sojų padažu (Receptai)

Trūksta skonio? Lašelis sojų padažo yra tai, ko reikia.


Sojų padažas patiekalams suteikia sodrų ir intensyvų skonį, yra universalus: naudojamas ne tik mėsos ar paukštienos marinatams ruošti, bet ir salotoms, sriuboms ar net desertams pagardinti. Padažas suteiks ne tik sūrumo, bet ir pikantiško skonio, paprasčiausią daržovių troškinį pavers įdomiu patiekalu. Jis minkština mėsą, švelnina jos, žuvies ar daržovių skonį, suteikia spalvą.

Daugiau apie kulinarinius atradimus, kurie įmanomi tik sojos padažo dėka, skaitykite čia.


orkaitėje keptas glazūruotas baklažanas, receptas
VMG nuotr.

kepti šonkauliukai, receptas
VMG nuotr.

traški mėsa su saldžiarūgščiu padažu, receptas
VMG nuotr.

lašišos filė, kepta orkaitėje, receptas
VMG nuotr.

paukštienos ir daržovių troškinys, receptas
VMG nuotr.

traškios morkų salotos, receptas
VMG nuotr.

vištienos vėrinukai, agurkiniai ryžiai
VMG nuotr.

neatsivalgomas grybų šašlykas, receptas
VMG nuotr.

įdarytos cukinijos, receptas
VMG nuotr.

grybų ramen sriuba, receptas
VMG nuotr.

Skanaus!



Comments


Naujausi įrašai

bottom of page