Trūksta skonio? Lašelis sojų padažo yra tai, ko reikia.
Sojų padažas patiekalams suteikia sodrų ir intensyvų skonį, yra universalus: naudojamas ne tik mėsos ar paukštienos marinatams ruošti, bet ir salotoms, sriuboms ar net desertams pagardinti. Padažas suteiks ne tik sūrumo, bet ir pikantiško skonio, paprasčiausią daržovių troškinį pavers įdomiu patiekalu. Jis minkština mėsą, švelnina jos, žuvies ar daržovių skonį, suteikia spalvą.
Daugiau apie kulinarinius atradimus, kurie įmanomi tik sojos padažo dėka, skaitykite čia.

2. Nuo kaulo krentantys šonkauliai su lengvai marinuotomis daržovėmis

3. Traški mėsa su saldžiarūgščiu padažu

4.Lašišos filė su ypatingu marinatu

5.Vieno puodo paukštienos ir daržovių troškinys


7. Tarsi japoniški vištienos vėrinukai

8. Neatsivalgomas grybų šašlykas

9. Traškios įdarytos cukinijos

10. Greita naminė grybų ramen sriuba

Skanaus!