Lašišos filė su ypatingu marinatu ir granatų sėklomis (Receptas)

Orkaitėje kepta marinuota lašišos filė tik ir Kūčių stalui ir bet kuriai kitai progai. Lengvas receptas ir universalus patiekalas, nes taip keptą lašišą skanu valgyti ir karštą, ir šaltą.

orkaitėje kepta lašiša, vmg receptas
VMG nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia


Lašišos filė su ypatingu marinatu pagaminti reikia:

  • 1 lašišos filė

  • 3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo

  • 20 ml BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“

  • 1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 1 šaukšto miso pastos

  • 1 imbiero šaknies

  • 1 granato

  • Mėgstamų prieskoninių žolelių (papuošti)

  1. Lašišai nupjaukite riebalinį sluoksnį.

  2. Indelyje sumaišykite sojų padažą, alyvuogių aliejų, šviesųjį sirupą, miso pastą ir griežinėliais pjaustytą imbierą.

  3. Ant lašišos filė tepkite marinatą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 25 min.

  4. Patiekiant užberkite granato sėklų ir papuoškite žolelėmis.


ALFO PATARIMAI:

· Galite patiekti su bulvių koše, mėgstamomis salotomis ar kitu garnyru.

· Taip paruoštą lašišą skanu valgyti ir šaltą.

· Tokiu būdu galite gaminti ne tik lašišą, bet ir upėtakį.


Skanaus!




Naujausi įrašai