Sveiki, sulaukę šventų Kalėdų!
Džiaukitės susitikę, džiaukitės, kad dalinatės maistu, kuris nėra tik maistas: Kalėdų patiekalai yra dalijimasis meile, šiluma, rūpesčiu, prisiminimais. Išbūkite šį laiką pilna ir atvira širdimi. Skanios ir geros nuotaikos!
Paprastas, net ypatingas. Tai drėgnas pyragas, kuriam ypatingą tekstūrą, sodrumą ir malonios rūgštelės suteikia į tešlą įmaišyta juodųjų serbentų uogienė, o morenginė karūna apdovanoja saldžiu traškiu malonumu. Puikus pasirinkimas šventėms, nes nesudėtingas receptas, o rezultatas nepamirštamas.
Pirmadienį unikalioje kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino ančiukų kulšelių sriubą antrai Kalėdų dienai ir mangų bei pasiflorų želė pašteto užkandžiams, kuri tiks visoms šventėms ir įvairiausioms progoms.
Ko visi laukia per Kalėdas? Tradicinių mielinių pyragėlių su mėgstamu įdaru! Iškepkite šventinį valgomą vainiką iš pyragėlių su skirtingais įdarais: grybų ir lęšių ir kopūstų. Neatsivalgomi!
Šventė – tai ne tik mišrainė, silkė ir brusketos su ypatingais pagardais. Pasirūpinkite skaniais gėrimais – jie yra geriausi jaukių pokalbių kompanionai. 7 šventei subalansuotus receptus rasite čia.
Alfas Ivanauskas nesiliauja stebinti savo gerbėjų ir vėl griauna stereotipą, jog natūralūs ir tvarūs papuošimai yra skurdūs, blankūs ir nuobodūs. Šįkart net dvi kalėdines egles jis dekoravo gamtoje rastomis šakomis, nendrėmis, gilėmis, kankorėžiais, plunksnomis ir tais pačiais, jau ne vienerius metus jo namuose kalėdinę nuotaiką kuriančiais, eglės žaisliukais. Pasmalsauti, pasigrožėti ir pasisemti idėjų galite čia.
Gražių švenčių.
Comments