Karšta vasara ar šalta graži žiema – valgyti norisi visada :) Ką labiausiai skaitėte, kuo mėgavotės, ką gaminote ir kuo vaišinote kolegas bei namiškius?

Neseniai Lietuvą apskriejo puiki naujiena – Alfo kulinarinė knyga „Malda skoniui" pateko į 10 geriausių pasaulyje kulinarinių knygų sąrašą ir buvo nominuota už inovatyvumą bei kūrybiškumą. Šį kartą knygos autorius atsakė į klausimus ne tik apie knygos idėją – kvietimą į daug ką pažiūrėti kitaip, vaizduotę ir kūrybiškumą provokuojančius tekstus bei fotografijas, laimėjimo svarbą, bet ir apie tai, kaip kurti, kad laimėtum. Visą pokalbį rasite čia.

Dar turite moliūgo, bet trinta sriuba jau pabodo? Pagaminkite gardų, jaukų ir sotų vištienos blauzdelių ir moliūgo troškinį. Tai lyg du patiekalai viename: ir sultinga vištiena, ir jaukus naminis troškinys.

Jeigu nesugalvojate, ką dovanoti, o paklausti nedrįstate arba norite padaryti staigmeną, vadovaukitės auksine Alfo Ivanausko taisykle: dovanokite tai, kas tikrai reikalinga. Praktiškos dovanos niekada neišeina iš mados, stiliaus ir norimų dovanų sąrašų. Sąrašą rasite čia.

Pirmadienį naujo sezono kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gaminogreitai įdarytus baklažanus su mocarela irobuolių bei pankolių karpačą.

Ar sportuoti yra tvaru? Kokia treniruotė tvaresnė? Geriau valgyti lietuviškas bulves ar atvežtinius ryžius? Koks netvarus, neatsakingas, gal net švaistūniškas įprotis, elgesys dažniausiai suerzina garsų fitneso trenerį ir sporto influencerį Paulių Ratkevičių, skaitykite čia.

Iki.