Ar jau įsivažiavote į rudens vėžes? Ar jau pajutote, kaip jauku virtuvėse su įjungtomis orkaitėmis ir garuojančiais sriubos pilnais puodais?
Ką labiausiai skaitėte?

Kvapnūs, prieskoningi moliūgų pyragai yra rudens (ir žiemos) sezono simboliai. Moliūgų keksai, tartos su gardžiu moliūgų ir prieskonių įdaru, moliūgų ir sūrio pyragai, moliūginiai š0koladainiai ir daugybė kitų receptų, kurių visų nebeįmanoma nei suskaičiuoti, nei turbūt visų išbandyti. Todėl linkime atrasti savo mėgstamiausią ir juo šildyti jausmus, kai rudens žvarba brūžinsis už durų.

Zerowaste'inam toliau. Uogienės likutį skanu užtepti ant mėgstamos duonos, batono riekės ar sausainio ir šitaip suvalgyti. Arba sumaišyti su jogurtu, arba iškepti pyragą.
Laidoje ALFO VILA Alfas dalinosi idėjomis, kaip sunaudoti mums neįprastos, bet gardžios uogienės ar džemo likučius. Šie patarimai tinka turint apelsinų, citrinų, abrikosų uogienių likučių.

Pirmadienį naujo sezono kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino neatsivalgomą rudeninę picą su grybais ir greitą česnakų kremą-pagardą.

Į receptų su moliūgu kolekciją kviečiame įtraukti ypatingą moliūgų lazaniją, kuri tikrai konkuruos su klasikine.

Roberta, CooCoo įkūrėja, gelbėja ir antram gyvenimui prikelia senus, pavargusius, sulūžusius, nudėvėtus ir nebemylimus baldus. Jai prisilietus baldai tampa vienetiniais kūriniais, kuriais žavisi, jų nori, jais puošia savo namus. Apie įkvepiančią veiklą skaitykite čia.

Iki.