Ruošdami patiekalus, kuriems pagardinti reikia česnako, sugaištame nemažai laiko juos lupdami, trindami ar pjaustydami. Alfas kviečia į viską pažiūrėti paprasčiau ir pasigaminti česnakų kremo, kuris tiks ir marinatams, ir padažams, ir pusryčių skrebučiams, keptai duonai bei daugybei kitų patiekalų gardinti. Šis paprasta česnako pasta sutaupys jums daugybę laiko.
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
Česnakų kremui paruošti reikia:
1 galvutės česnako
2 šaukštų mėgstamo aliejaus
1 šaukšto druskos (jei norėsite pagardą laikyti ilgiau)
1. Nulupkite česnaką, sutrinkite virtuviniu trintuvu su aliejumi, dėkite druskos ir išmaišykite.
PATARIMAI:
1. Galite įtarkuoti citrinos, imbiero ar kitų mėgstamų prieskoninių žolelių: kalendros, čiobrelių,
krapų ar pan.
2. Naudokite pagardą įvairių patiekalų gaminimui: marinatams, sriuboms, troškiniams, salotoms ar net keptai duonai ištepti.
3. Laikykite šaldytuve. Šį kremą galite naudoti apie savaitę, jei dėsite druskos – kelis mėnesius.
Skanaus.
Komentarai