Moliūgų lazanija be mėsos (receptas ne tik vegetarams)

Moliūgas yra nuostabi daržovė, suteikianti daugybę galimybių ją skaniai panaudoti: jis tinka ir pyragams, ir sriuboms, ir troškiniams, ir padažams, gali būti ir šaldomas, ir raugiamas, ir marinuojamas – gardžių patiekalų ir jų receptų variacijų yra devynios galybės. Be to, patiekalai su moliūgu yra ne tik skanūs, bet ir jaukūs.

Į receptų su moliūgu kolekciją kviečiame įtraukti ypatingą lazaniją, kuri tikrai konkuruos su klasikine.


lazanijos receptas_lazanija be mėsos_moliūgų lazanija_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia


 

JUMS TURĖTŲ PATIKTI:

Canelloni su moliūgų padažu

Moliūgų ir raugintų kopūstų sriuba

Greitas vienos skardos apkepas su moliūgais


 


2–3 asm.

Gaminimo laikas: 1 val 30 min.


Moliūgų lazanijai pagaminti reikia:

  • ½ moliūgo

  • 1 morkos