„Оreo“ tortas (Receptas)

„Oreo“ sausainiai muša visus populiarumo rekordus. Jų nepaprastai dekoratyvi išvaizda ir puikus skonis. Tad kodėl jų neišnaudojus ir skaniam tortui pagaminti?

VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

Dvispalvis tinginys

Greitas desertas su Oreo


8–10 asm.

Gaminimas 30 min.

Zzzz per naktį

„Oreo" tortui pagaminti reikia:

Varškės kremui:

  • 500 g švelniosios varškės

  • 400 ml plakamosios grietinėlės

  • 120 g DANSUKKER cukraus miltelių

  • 20 g želatinos + 100 ml vandens

  • 1 šaukštas DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

Pagrindui:

  • 16 „Oreo“ sausainių

  • 50 g sviesto

  • Papildomai – stiklinė šilauogių, „Oreo“ sausainių papuošti ir į vidų.

  1. Paruoškite 22 cm skersmens formą. Susmulkinkite sausainius smulkintuvu, sumaišykite su ištirpintu sviestu ir suformuokite pagrindą tortui.

  2. Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite išbrinkinti. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite. Išplakite grietinėlę. Varškę sumaišykite su DANSUKKER cukraus milteliais, DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile ir ištirpinta želatina, o po to – su išplakta grietinėle.

  3. Įpilkite dalį masės į formą, įberkite uogų, jas paskleiskite, taip pat suberkite sutrupintus 2–3 sausainius. Užpilkite likusią masę ir dėkite į šaldytuvą sustingdyti.

  4. Tortą puoškite uogomis ir sausainiais.

Skanaus.