Perlinis kuskusas su marinuotais svoguneliais (Receptas) VMGonline
top of page

Perlinis kuskusas su marinuotais svogūnėliais (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 2 valandas
  • 1 min. skaitymo

Labai lengvai ir labai greitai pagaminamas patiekalas su kuskuso kruopomis, paprikomis, razinomis ir marinuotais svogūnėliais. Kokosų pienas suteikia tą ypatingą poskonį ir jaukumo.

kuskusas su razinomis ir kokosų pienu_Alfo receptas
VMG nuotr.

Perliniam kuskusui su marinuotais svogūnėliais pagaminti reikia:

  • 800 g perlinio kuskuso

  • 600 g perlinių svogūnėlių

  • 100 g balzaminio acto

  • 100 g cukraus

  • 100 g obuolių acto

  • 100 g alyvuogių aliejaus

  • 2 spalvotų paprikų

  • 200 g kokosų pieno

  • 100 g razinų

  • Druskos, pipirų


1. Užvirkite 100 ml vandens su obuolių actu ir cukrumi. Į verdantį marinatą suberkite svogūnėlius ir pavirkite, kol suminkštės Nupilkite skystį, o turinį užpilkite balzaminiu actu ir alyvuogių aliejumi. Leiskite pasimarinuoti kelias valandas.

2. Išvirkite kuskusą. Sudėkite į keptuvę paprikų juosteles ir razinas, perlinius svogūnėlius. Suberkite kuskusą ir užpilkite kokosų pienu. Paskaninkite druska ir pipirais.


Gardžių atradimų.

bottom of page