Perlinis kuskusas su marinuotais svogūnėliais (Receptas)
- eglerace
- prieš 2 valandas
- 1 min. skaitymo
Labai lengvai ir labai greitai pagaminamas patiekalas su kuskuso kruopomis, paprikomis, razinomis ir marinuotais svogūnėliais. Kokosų pienas suteikia tą ypatingą poskonį ir jaukumo.

Perliniam kuskusui su marinuotais svogūnėliais pagaminti reikia:
800 g perlinio kuskuso
600 g perlinių svogūnėlių
100 g balzaminio acto
100 g cukraus
100 g obuolių acto
100 g alyvuogių aliejaus
2 spalvotų paprikų
200 g kokosų pieno
100 g razinų
Druskos, pipirų
1. Užvirkite 100 ml vandens su obuolių actu ir cukrumi. Į verdantį marinatą suberkite svogūnėlius ir pavirkite, kol suminkštės Nupilkite skystį, o turinį užpilkite balzaminiu actu ir alyvuogių aliejumi. Leiskite pasimarinuoti kelias valandas.
2. Išvirkite kuskusą. Sudėkite į keptuvę paprikų juosteles ir razinas, perlinius svogūnėlius. Suberkite kuskusą ir užpilkite kokosų pienu. Paskaninkite druska ir pipirais.
Gardžių atradimų.