top of page

„Super“ greita naminė dviejų skonių pica (Receptas)

  • eglerace
  • 05-09
  • 2 min. skaitymo

Atnaujinta: prieš 7 dienas

Vos 1 minutė ir picos pagrindas paruoštas! Kai nėra laiko ar noro ilgai sukiotis virtuvėje, bet vis tiek norisi kažko ypatingo –  greitai paruošiama pica yra geriausias pasirinkimas. Ši tiks ir tiems, kurie šiandien nori mėsos, ir tiems, kurie šiandien nori veganiško varianto. Pusė picos – su džiovintais abrikosais ir veganiškais kepsneliais, kita jos pusė – su čiorisu ir slyvomis. Aštresnio skonio čioriso ir slyvų derinys  –  drąsus, netikėtas. Su veganiškais kepsneliais – švelniau ir vis tiek labai ypatinga. 

Valgykite kartu, kad ir kokie skirtingi būtumėte!

greitai paruošiama pica_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

2–8 asm. 

Gaminimo laikas: 20 min. 


Picai paruošti reikia:

Tešlai: 

  • 100 g kvietinių miltų

  • Žiupsnelio druskos 

  • 1 kupino šaukštelio DR. OETKER kepimo miltelių 

  • 2 šaukštų NATURALISIMO ypač gryno alyvuogių aliejaus 

  • 60 g vandens 

  • Miltų rankoms pamiltuoti


1. Į dubenį suberkite miltus, druską, DR. OETKER kepimo miltelius, supilkite NATURALISIMO ypač gryną alyvuogių aliejų ir vandenį. Išmaišykite ir minkykite rankomis, kol tešla bus vientisa. 

2. Ant lentelės pasibarstykite miltų ir gerai iškočiokite tešlą. 

3. Į kepimo popieriumi išklotą skardą sudėkite tešlą ir kepkite įkaitintoje 220 °C orkaitėje apie 5 min. 


Įdarui

  • 5–6 džiovintų abrikosų 

  • 6–7 džiovintų slyvų  

  • 1 vidutinio mėlynojo svogūno 

  • 3 skiltelių česnako 

  • 2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI barbekiu padažo „Original“

  • 3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI pomidorų padažo „Premium“

  • 240 g tarkuoto fermentinio sūrio 

  • 40 g ESPANA IBERICO vytintos ispaniškos čioriso dešros 

  • 175 g GARDEN GOURMET veganiškų sojų ir kviečių baltymų filė gabaliukų 

  • 90 g SACLA saldžiųjų paprikų „Fettucce“

  • 50 g ILE DE FRANCE kamambero sūrio

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų 

  • 1 saujelės bazilikų lapelių 


1. Juostelėmis supjaustykite džiovintus abrikosus ir slyvas, svogūną – pusžiedžiais, česnakus smulkiai sukapokite. Svogūną šiek tiek įmasažuokite aliejumi.

2. Dubenyje sumaišykite KĖDAINIŲ KONSERVAI barbekiu padažą „Original“ ir KĖDAINIŲ KONSERVAI pomidorų padažą „Premium“ . 

3. Tešlą aptepkite paruoštu padažu, berkite dalį tarkuoto sūrio. Ant vienos pusės picos išdėliokite ESPANA IBERICO vytintos ispaniškos čioriso dešros griežinėlius, o kitą pusę padenkite GARDEN GOURMET veganiškų sojų ir kviečių baltymų filė gabaliukais. 

4. Sudėkite smulkintus abrikosus ir slyvas, SACLA saldžiąsias paprikas „Fettucce“, ant viršaus suberkite likusį sūrį, dėliokite svogūnus ir griežinėliais pjaustytą ILE DE FRANCE kamambero sūrį. Pagardinkite juodaisiais pipirais. 

5. Kepkite įkaitintoje 220 °C orkaitėje apie 10 minučių.

6. Iškepusią picą papuoškite šviežiais bazilikų lapeliais.


Gardžių atradimų.

bottom of page