Skaitomiausiųjų TOP5: dvi naujos knygos ir maistas šventėms
- vmgonline

- 2021-12-12
- 2 min. skaitymo
Šventinis traukinys vis labiau įsibėgėja, tačiau Alfas Ivanauskas gana netikėtai spustelėjo ne gazo, o stabdžio pedalą. Kalėdos palauks. Vyniotiniai, silkės, pyragai palauks. Dovanos ir žvakutės stalui palauks. Pirmiausia pasirūpinkite savo Meile, sako jis. Ir kasdienybę mylėkite labiau. O tada ir švenčių nereikės taip karštligiškai laukti, nes šventė visada bus širdyje, kasdieniuose darbuose ir susitikimuose.
Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?

Šiemet, kaip ir kasmet, t. y. tradiciškai metams baigiantis, Alfas pristatė kulinarinę knygą. Tiesa, šįkart jos dvi – tai „Alfas (ne) vienas namuose. Kalėdos II“ ir „Malda skoniui“. Pirmoji – virtuali, pasiekiama visiems ir kiekvienam visiškai nemokamai ir iš visų pasaulio kampelių yra Alfo ir jo komandos dovana ir Delfi skaitytojams. Antroji – nišinė, eksliuzyvinė, riboto leidimo (vos 500 vienetų) tikra knyga, kurią Alfas asmeniškai įteiks ją įsigijusiam žmogui.
Daugiau apie knygas ir geriausias dovanas skaitykite čia

Skaniai pagamintas patiekalas jūsų meilę padaro matomą, apčiuopiamą, ragaujamą. Šventėms ruoškitės, bet be skubos ir nerimo, o su meile. Gaminkite Meilei ir iš meilės. Šį pirmadienį Alfas dalinosi šventinių patiekalų receptais. Jis ruošė ypatingai marinuotą orkaitėje keptą lašišos filė, dar gaivesnę silkę pataluose ir dvisluoksnį kisielių su aguonomis.

Kasdienybė irgi turi būti skani. Portale #vmgonline rasite daugybę receptų, kurių dėka kiekviena nauja diena gali būti skanesnė už praėjusiąją. Birių ryžių karis su jūrų gėrybėmis – vakarienė tarsi iš tikro ispaniško jūrų gėrybių restorano, kurią norėsis kartoti vėl ir vėl. Receptas čia.

Ir apie dovanas pagalvokite. Gal verta pagalvoti ne apie dar vieną daiktą, o apie dar vieną patirtį? Tai gali būti Alfo kulinariniai kursai. O jeigu norite nustebinti maža maža smulkmena, rubrikos #3dienioidėja autorė gydytoja dietologė Barbora Jarašūnė siūlo dovanoti juodąjį česnaką. Kas jis toks skaitykite čia.

Kiekvieni pusryčiai turi būti karališki. Primygtinai rekomenduojame išbandyti lietinius blynus, užkeptus špinatais, šonine ir kiaušiniais. Skanaus!

Iki skanaus!


























