PAGRINDINIS
RECEPTAI
TVARIAI
ALFO KNYGOS
VERDU IR KEPU
UNIKALI DOVANA
NAUJIENLAIŠKIS
More
Projekto #tvariai30 bičiulius išduos daugkartinis pirkinių maišelis
Skaitomiausiųjų TOP5: burokėlių humusas, uogų pyragas, traški lyg agurkėliai rauginta arbūzo žievė
Fermentuota arbata: kartą paragavę, kitokios negersite. Kaip pasigaminti namuose?
Viso banano kokteilis su žieve (Receptas)
Iki paskutinio lašo: kodėl verta neišmesti plastiko pakuotės, kurioje buvo medus ar karamelė?
Maisto ekspertė Aida Čepukaitė: „Geriausias būdas gyventi be maisto likučių – auginti vištas!“
Balandėliai su įvairiomis kruopomis ir daržovėmis (Receptas)
Renata iš „Kūmutės virtuvė“: „Mačiau, kaip į vandenynus metami neprapjauti penkiaaukščiai tortai"
Tobulo kišo su ožkos pieno sūriu, špinatais ir mėtomis receptas
CITY TASTE receptas: pica, blyneliai arba šokoladainis vos iš 3 ingredientų!
Ateities kava: kokia ji?
Bananų duonos su baltu šokoladu ir graikiniais riešutais receptas
Skaitomiausiųjų TOP5: nuo azijietiškų suktinukų iki lietuviškų lašinių
Blogo LIKUČIAI autorės salotų receptas: „Leiskite jiems diktuoti ir niekada nebus nuobodu!"
Kas kvepia duona? 7 receptai, kuriuose duonos vaidmuo – kitoks, nei esame įpratę
Populiariausias komforto maistas pasaulyje + 15 receptų
Pusryčiai 5 dienoms: grįžta ryžiai!
Išradingas „Holigans“ rudens meniu: nuo veganiškų kebabų iki tortų su citrinų ir imbiero džemu
Menas iš negražaus maisto ir jo likučių – spyris į sėdimąją
2019-ųjų maisto „trendai“: ar spėjame su mada?