Apie Alfo knygą „Malda skoniui“ ir kulinarinius kursus | VMGonline
top of page
Alfo Ivanausko nuotolinis kulinarinis kursas vmgonline 9.jpg

ALFO IVANAUSKO KNYGA
IR NUOTOLINIAI KULINARINIAI 

Ieškote išskirtinės dovanos, kuri ne tik nustebintų, bet ir suteiktų naujų žinių? Siūlome jums net 2 išskirtines patirtis viename, kurias galite padovanoti sau ar visiems mėgstantiems gaminti, skanauti ar tiesiog mėgautis maistu.

Akcija! Knygos kaina – 99 Eur, kursų kaina – 99 Eur, bet dabar galite įsigyti kulinarinę knygą ir kursus tik už 99 eurų.

Visas kursų temas galite rasti čia.


Informacija apie knygos pristatymą ir kursų medžiagos gavimą. Spauskite čia

KULINARINĖ KNYGA „MALDA SKONIUI“

3 metus kurta knyga apie skonių labirintus, kuriuos Alfas narplioja jau daugiau nei 10 metų. Tai biblija, kurioje susitinka: skonis, estetika, flirtas su skaitytoju. Ji ypatinga ne tik receptais, savo struktūra bei fotografijomis, netgi gali tapti ir neįprastu stalo žaidimu.

Norint ieškoti ypatingų derinių, reikia būti nuosekliam – bet tik ne šiame kūrinyje. Jį galite skaityti, vartyti atsitiktine tvarka, nes nei pradžios, nei pabaigos jis neturi ir visiškai išeina iš visų įmanomų kulinarinių leidinių rėmų.

„Malda skoniui“ – unikali, limituotos serijos knyga, kurios išleista tik 500 egzempliorių. Kiekviena pasirašyta Alfo ir skirta individualiai Jums su dedikuotu palinkėjimu.

 

Informacija apie knygos pristatymą ir kursų medžiagos gavimą. Spauskite čia

Alfo knyga Malda skoniui_vmgonline_Alfas Ivanauskas_1.jpg
Alfo Ivanausko kulinarinė knyga Malda skoniui vmgonline (2).jpg

Ši knyga yra viena iš mano svajonių, nes visada norėjau sukurti netipišką, kartais net šokiruojantį, vaizduotę ir skonį lavinantį kūrinį, kuris skirtas ne gaminimui, o kulinarinei dramai Jūsų galvoje. Galite mylėti, galite nekęsti, bet vienareikšmiškai galiu pasakyti, kad tokio leidinio pasaulyje dar nebuvo. Ir tikrai jis neskirtas kiekvienam, o tik tam, kam įdomu daugiau nei tik dar vienas naujas receptas. Kiekviena knyga turės autentišką numerį ir aš žinosiu, kam kuri knyga priklauso. 

Alfas Ivanauskas

AlfoParasas.png
Alfo Ivanausko nuotolinis kulinarinis kursas kulinarinė knyga vmgonline 1.jpg

NUOTOLINIAI KURSAI„99 KULINARINIAI TRIUKAI“

Naujausi virtuvės šefo Alfo Ivanausko rengiami kursai, kuriuose jis atskleidė ne tik savo laidose ar prieš tai vykusiuose mokymuose aptartus, bet daugiausia, dar negirdėtus ir nerodytus kulinarinius triukus. Nuo ingredientų pasirinkimo iki receptų kūrimo, nuo skonių derinimo iki stalo dekoravimo. Nesvarbu, kiek patirties beturėtumėte: esate šefas ar tiesiog mėgstate skanų maistą – šie patarimai padės atrasti naujas spalvas ir skonius Jūsų virtuvėje.

Su Alfu pasimatysite 4 kulinarinėse pamokose (1 pamoka – apie 1 val.). Kad ir kokioje pasaulio šalyje bebūtumėte, naktį ar dieną, prie kompiuterio ar telefono – šie kursai įrašyti su konkrečiais, vaizdingais pavyzdžiais ir juos pakartotinai galėsite žiūrėti jums patogiu metu.

Informacija apie knygos pristatymą ir kursų medžiagos gavimą. Spauskite čia

Alfo Ivanausko nuotolinis kulinarinis kursas vmgonline 8.jpg
Kursų temos

NUOTOLINIŲ KURSŲ „99 KULINARINIAI TRIUKAI“ TEMOS

ESMINIAI 5 MANO TRIUKAI

  1. Klaidų taisymas

  2. „Parodyk, ko nemoku“

  3. Kaip geriau įsiminti?

  4. Stresas

  5. Nuolat kylantys klausimai

STALO DEKORAS

  1. Teisingas serviravimo startas

  2. Staltiesė ir servetėlės

  3. Indų spalvų paletė 

  4. Kaip indai gali keisti patiekalo skonį?

  5. Kaip neužgriozdinti stalo?

  6. Įrankiai ir jų dėliojimo ypatumai

  7. Gėlių pasirinkimas ir koloritas

  8. Vazos per 1 sek.

  9. Svečių įsitraukimas

  10. Žvakių ilgiai, formos, spalvos, jų dėliojimas

  11. Kas bendro tarp koldūnų ir floristikos?

  12. Ką daryti, kai pritrūksta gėlių?

  13. Kas be gėlių dekore visuomet išgelbės?

  14. Dinozaurai

PATIEKALŲ DEKORAS

  1. Sriubos pilstymas

  2. Eksperimentas su sriuba

  3. Sriubos patiekimo efekto sustiprinimas

  4. Duonos patiekimo triukai

  5. Kaip serviruoti negražius patiekalus?

  6. Iškastruotos daržovės ir vaisiai

  7. Skirtingi pjaustymo būdai – skirtingi skoniai

  8. Kas čia per lėkštė?

  9. Buitiškumo lėkštėje žudynės

  10. Triukai, kai neturime tinkamo kiekio lėkščių

  11. Paslaptingi indeliai

  12. Vietos vagilė

  13. Originalus dekoravimas padažu be rankų

  14. Džiovinto dekoro triukai

  15. Indų „kapsulė“ arba „5 in 1“

KLAIDŲ TAISYMAS

  1. Jeigu per sūru

  2. Jeigu per rūgštu

  3. Jeigu per saldu

  4. Jeigu per kartu ar aštru 

  5. Per mažai ingrediento (-ų)

  6. Nėra laiko marinuoti

  7. Per tiršta / per skysta sriuba

  8. Neveikia orkaitė, o reikia kepti vištą

  9. Nesėkmė su pyragu: pridegė arba neišsiima iš formos

  10. Per sausas pyragas

  11. Neužšalo / nesustingo kremas

  12. Picos tešlos triukai

  13. Serviruojamų lėkščių ištepimas ir valymas

PRIESKONIAI

  1. Kada švieži, kada džiovinti?

  2. Žalioji ar paprasta citrina?

  3. Petražolės, krapai ir kalendra

  4. Šviežių prieskoninių ir žolelių terminis apdorojimas  

  5. Kada dėti druską į mėsą ir žuvį?

  6. Daržovių sūdymo ypatybės

  7. Kaip prailginti patiekalų galiojimą?

  8. Česnakas. Kada šviežias, kada kepintas?

  9. Liofilizuotų uogų / vaisių naudojimas prieskoniuojant

  10. Taisyklingas žalėsių saugojimas

  11. Kaip rūkyti produktus namų sąlygomis neturint rūkyklos?

  12. Marinuotas imbieras

  13. Triukai su vanile

PADAŽAI, ALIEJAI, PAGARDAI

  1. Padažų kvapai

  2. Jo Didenybė Česnakas

  3. Aliejai – skonių žudikai

  4. Sriubos skonio sodrinimo triukas

  5. Kaip padažai gali paversti makaronus neatsivalgomais?

  6. Garstyčių transformacijos  

  7. Krienai su burokėliais – labai nuobodu, pavarom įdomiau?

  8. Majonezo gaminimas. O gal geriau jo patobulinimas?

  9. Ar aliejus gali nugalėti sviestą?

  10. Suteikime kepsniui ar daržovėms „turbo“ skonio jų nemarinuojant

KASDIENINIAI TRIUKAI – SKONIAI

  1. Kaip aš siūlau virti sriubą?

  2. Greičiausios sriubos gaminimas

  3. Kodėl prie vištienos kepate obuolius?

  4. Lašišos tartaro turbinimo triukas

  5. Riešutų pasirinkimai  

  6. „Sushi Nori“ lapų eksperimentai

  7. Pjaustymo lentos ypatybės

  8. Ką reikia žinoti apie ryžių virimą?

  9. Daržovių degustacijos

  10. Nevalgau traškučių prie alaus, bet virtuvėje jų visuomet turiu. Kam?

  11. Virto kiaušinio skonio triukas

ZERO W

  1. Maišelio paslaptis

  2. Taisyklingas atliekų panaudojimas sultiniui

  3. Sūdytos gėlės

  4. Morkų valgymo ypatumai

  5. Paruoštukai – laiko taupukai

  6. Teisingas žirnelių valgymas 

  7. Citrusų žievelių eterinių aliejų suaktyvinimas ir išvarymas

  8. Neišgertos arbatos virsmas nauju formatu

GREITI DESERTAI

  1. Tobulo skonio deserto formulė

  2. Prieskoniai ir saldėsiai

  3. Vaisiai ir prieskoninių žolelių draugystė

  4. Kaip vaisius paversti desertu?

  5. Kai nori, bet neturi laiko

  6. Želatinos triukas

  7. Kaip alkoholinius / nealkoholinius gėrimus paversti desertu?

  8. Žinai vieną receptą? Paversk jį dešimt naujų

  9. Stulbinantis desertas tik per 15 min. 3D silikoninėje formoje

  10. DOVANA – DINARA KASKO. Juodųjų serbentų ir braškių torto autorinis receptas

bottom of page