Veganuar'iui įsibėgėjus, tęsiame bemėsių receptų iššūkį nepamiršdami palepinti jaukiais kepiniais: puriais varškės apkepais ir blynais per visą skardą.
Ką skaitėte šią savaitę?
Nemėgstate, o gal jau atsibodo grikių košė? Išbandykite kitus receptus su grikiais. Derinkite juos su kriaušėmis, brokoliais, avokadais, burokėliais, riešutais ir t. t. Grikiai – labai universalūs ir... neatsivalgomi!
Pusryčiams, vakarienei, įsidėti į užkandžių dėžutę – suomiškas blynas per visą skardą tinka beveik visiems gyvenimo atvejams. Greitai užmaišomas, dar paprasčiau – orkaitėje iškepamas. Kol keps gardus patiekalas, galite paskaityti knygą!
Pirmadienį kulinarinėje gyvenimo būdo laidoje #AlfoVila Alfas ruošė patiekalus be mėsos: purų varškės apkepą be miltų ir manų bei traškias salotas su krevetėmis arba falafeliais.
Alfo Ivanausko laidą ALFO VILA dar kartą pažiūrėti visada galima ČIA.
Kaip skaniai iškepti žuvį? Patarimai čia.
Sausis mėnuo be mėsos. Gaivios, bet sočios morkų salotos su bulguro kruopomis, marinuotomis paprikomis, česnakais, harisos pasta tikrai pakeis įprastą vakarienės patiekalą su mėsa. Puikus, ekspresyvių ir pikantiškų skonių pilnas receptas.
Padovanok Alfo laiško prenumeratą. Kiekvieną penktadienį naujas ritualas + 10 receptų + gražesnės kasdienybės idėjos. Užprenumeruok čia.
Iki.
Comments