Lietuvai svarbios datos savaitė. Lietuvai būdingo oro ir cepelinų spalvos dangaus savaitė. Sausio savaitė, kuri kvepėjo pavasariu.
O ką šią savaitę gaminote ir skaitėte?
Ne vienai kartai sentimentalius prisiminimus keliantis, purus ir drėgnas Palangos varškėtis tikrai suteiks dienai ir skonio, ir jaukumo. Pasimėgaukite.
Lengvai paruošiamas, nepaprastai gardžiai kvepiantis ir itin gundančios išvaizdos drėgnas keksas su bananais ir avietėmis sušildys kiekvieno jausmus, palepins skonio receptorius. Skanaus. Pyrago receptas čia.
Kas yra chowder? Tai yra tiršta, soti sriuba, gaminama iš jūros gėrybių, sutirštinama bulvėmis ir pienu arba grietinėle. Jaukią ir gardžią sriubą su krevetėmis pasigaminsite lengvai ir greitai pagal šį receptą.
Pirmadienį kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino patiekalus be mėsos, kurie patiks ir vegetarams, ir fleksitarams, ir tiems, kurie, regis, be mėsos negalėtų išbūti nė dienos: sultingą ir greitą barbekiu picą be mielių ir karamelizuotų bananų bei kriaušių desertą su ledais.
Linkėjimas kitos savaitės eksperimentams virtuvėje:
Iki.
Commentaires