Ką labiausiai skaitėte paskutinę vasaros savaitę?

Keptuvėje keptos aromatingos krevetės nustebins svečius. Paprastas pagaminti, bet prabangus patiekalas, patiekiamas su duonele arba ryžiais. Skanaus!

Kai receptas geras, jis ilgai nesiilsi. Vos atsiranda soduose kriaušių, prisimename veganišką kriaušių pyragą su uogomis. Nuostabus.

Grilyje keptas citrinines kukurūzų burbuoles galite valgyti vienas arba patiekti kaip garnyrą prie grilio patiekalų. Jeigu norite dar daugiau skonio, prieš kepimo pabaigą patepkite sviestu.

Jeigu norite sodraus skonio naminio limonado, teks pasitelkti kantrybę, bet tikrai verta. Ananasų odelių daugiau niekada nebeišmesite. Receptas čia.

Nors vasara jau artėja pabaigos link, Alfas siūlo ją pratęsti ir pasigaminti takų, kurie leis pasinerti į spalvų ir skonių šėlsmą. Receptas čia.

Laukia naujas gardus ir atradimų turtingas sezonas. Iki skanaus!