Jeigu norite sodraus skonio naminio limonado, teks pasitelkti kantrybę, bet tikrai verta. Ananasų odelių daugiau niekada nebeišmesite.
Limonadui pagaminti reikia:
1 puodelio rudojo cukraus
Ananaso odelės (iš viso ananaso)
4 cinamono lazdelių
2 aitriųjų paprikų
1. Į švarų 2 l indelį suberkite rudąjį cukrų, ananaso odeles, cinamono lazdeles, aitriąsias paprikas ir užpilkite drungnu vandeniu. Stiklainį uždenkite švariu, laisvai austu audiniu ir pritvirtinkite gumine juostele arba virvele.
2. Limonadą palikite vėsioje vietoje ir pamaišykite 2–3 kartus per dieną. 2 dieną limonadas taps auksinės-rudos spalvos ir pradės burbuliuoti.
3. Po 3 dienų nukoškite limonadą, išmeskite kietus ingredientus ir perpilkite viską į švarų stiklainį. Palikite kambario temperatūroje 1–2 dienas. Laikykite šaltai, suvartokite per savaitę.
Skanaus.