Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?
Bulviniai blynai sezono neturi. Juos galima kepti ir keptuvėje, ir kepsninėje, tiekti ir su spirgučiais, ir su vasaros žalumynais. Juos mėgsta visi, todėl tikrai niekas nesupyks, jeigu vietoje šašlykų pasiūlysite bulvinių blynų pagal šį labai vasarišką receptą.
Umamio skonio pilnų šviežutėlių pomidorų salotos yra vasaros populiariausias patiekalas, garnyras, salotos, užkandis ir kas tik norite. Išbandykite receptą ne tik su mocarela (Klasika!), bet ir vynuogėmis. Puikus derinys.
Savaitės favoritai. Šie keksiukai nuostabiai tinka į iškylą. Rūgščius serbentus galima keisti ir kitomis mėgstamomis uogomis (mėlynėmis, avietėmis, šilauogėmis). Receptas laukia čia.
Favoritas numeris du. Šviežias, kiek pagardintas morkas, skanu šiek tiek apkepti grilyje ar orkaitėje (200 laipsnių karštyje apie 10 min.). Svarbu neperkepti, išsaugoti morkos traškumą! Receptas čia.
Savaitė ypatinga gurmanams, nes paskelbtas geriausių pasaulyje restoranų 50-ukas.
Jau 20 metų skaičiuojanti tradicija, kuri skonių ieškotojams padeda susiplanuoti naujų metų kelionių maršrutus. Daugiau ape 3 pačius geriausius restoranus skaitykite čia.
Iki.
Comments