Skaitomiausiųjų TOP5: juodi patiekalai Helovynui, jaukieji balandėliai ir kiti gardūs malonumai

Ruduo, kuris šiek tiek pagąsdina vėjais ir lietumis, bet netrukus ir vėl leidžia džiaugtis. Išgyvenkite visus jausmus, o pavalgę jaukaus, šilto, sotaus, rudeniui subalansuoto, maisto, nesidrovėkite išlaižyti lėkštę!

Kas skanesnio buvo šią savaitę?



Pabodo kasdienis meniu? Paįvairinkite jį labai greitai ir lengvai. Iškepkite trumais gardintą daržovių pyragą su trapios tešlos kepure. Nesudėtingas, bet įkvepiantis receptas.


Be abejonių ir be konkurencijos. Balandėliai yra šios savaitės karaliai, kurie dar ir liudija, kad vaizduotė yra beribė. Jos dėka tą patį patiekalą galime valgyti vis kitokį. Pristatome dvylika balandėlių variacijų – nuo tinginių balandėlių iki gurmaniškų. Visi receptai čia.


Kitą savaitgalį laukia vis dar daug diskusijų kelianti šventė. Švęsti ar nešvęsti? Alfo nuomone, kuo daugiau švenčių, tuo smagiau gyventi. Tad švęskite skaniai ir su įkvėpimu, Pirmadienį naujo sezono laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas ruošė Helovyno vakarėliui tinkamus patiekalus: juodąjį pyragą su vištiena ir daržovėmis, gaivias juodąsias salotas, juodai sūdytą lašišą su meduolių prieskoniais ir juoduosius sumuštinius su žuvimi ir ikrais. Išbandykite.


Rudenį be bulvių – nė iš vietos. Mėgstantiesiems bulvių patiekalus šis trisluoksnio blyno receptas – tai tiesiog tikra bulvinio blyno bomba virtuvėje. Eksperimentuokite.


Ir pabaigai – populiariausia šios savaitės citata. Žiūrėkite viską šypsodamiesi!


Iki skanaus!

Nauja Alfo knyga saulės išbučiuoti Alfo suvilioti4078X1000_2-min