Juodai sūdyta lašiša su meduolių prieskoniais (Receptas)

Žuvis gali kvepėti meduoliais. Netikite? Išbandykite šį juodai sūdytos lašišos su meduolių prieskoniais receptą. Subalansuota Helovynui, bet tiks įvairioms progoms.

juodai sūdyta lašiša su meduolių prieskoniais, Alfo Ivanausko receptas
VMG nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia


Sūdytai lašišai su meduolių prieskoniais pagaminti reikia:

  • 250 g šviežios lašišos

  • 1 šaukšto KOTANYI meduolių prieskonių

  • Žiupsnelio KOTANYI Himalajų druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI pipirų mišinio

  • 1 šaukšto sepijų rašalo

1. Meduolių mišinį, druską, pipirus ir sepijų rašalą išmaišykite.

2. Popieriniu rankšluosčiu nusausinkite žuvies paviršių. Ištepkite ją paruoštu mišiniu. Palikite šaldytuve 24 val. Geriausia laikyti vakuuminiame indelyje.


ALFO PATARIMAI:

· Jei nenorite lašišai suteikti juodos spalvos, tiesiog nenaudokite sepijų rašalo.

· Galite žuvį paskaninti vanile, kuri žuviai suteiks išskirtinį skonį.


Skanaus!


Naujausi įrašai