top of page

Juodai sūdyta lašiša su meduolių prieskoniais (Receptas)

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • 10-31
  • 1 min. skaitymo

Žuvis gali kvepėti meduoliais. Netikite? Išbandykite šį juodai sūdytos lašišos su meduolių prieskoniais receptą. Subalansuota Helovynui, bet tiks ir kitoms progoms.

P. S. Labai rekomenduojame valgyti tamsoje!

juodai sūdyta lašiša su meduolių prieskoniais, Alfo Ivanausko receptas
VMG nuotr.

Sūdytai lašišai su meduolių prieskoniais pagaminti reikia:

  • 250 g šviežios lašišos

  • 1 šaukšto meduolių prieskonių

  • Žiupsnelio Himalajų druskos

  • Žiupsnelio pipirų mišinio

  • 1 šaukšto sepijų rašalo


1. Meduolių mišinį, druską, pipirus ir sepijų rašalą išmaišykite.

2. Popieriniu rankšluosčiu nusausinkite žuvies paviršių. Ištepkite ją paruoštu mišiniu. Palikite šaldytuve 24 val. Geriausia laikyti vakuuminiame indelyje.


ALFO PATARIMAI:

· Jei nenorite lašišai suteikti juodos spalvos, tiesiog nenaudokite sepijų rašalo.

· Galite žuvį paskaninti vanile, kuri žuviai suteiks išskirtinį skonį.


Gardžių atradimų.


bottom of page