Kas tas pankolis? Pasigaminkite pankolių ir obuolių karpačą pagal Alfo receptą ir pankolis taps jūsų valgiaraščio dalimi. Gaivus, ypatingo skonio užkandis gali pakeisti mėgstamas salotas, paįvairinti vakarėlio meniu ir pan.
![pankolių ir obuolių karpačas_ karpačo receptas_Alfo receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_dd0d18462c714259bfa0ceb73fd8e82e~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_dd0d18462c714259bfa0ceb73fd8e82e~mv2.jpg)
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
Pankolių ir obuolių karpačui pagaminti reikia:
1 pankolio
1 svogūno
1 obuolio
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
2–3 šaukštų itin gryno alyvuogių aliejaus
½ citrinos
Keleto ančiuvių
Keleto lapelių mėgstamų prieskoninių žolelių
AGOTOS duonos „45 % sėklų“ (patiekti)
30 g parmezano sūrio
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. GRAEF pjaustykle (plonais griežinėliais) supjaustykite pankolį, svogūną ir obuolį.
2. Pjaustytas daržoves išmaišykite dubenyje ir dėkite į lėkštę, berkite KOTANYI juodųjų pipirų,
pilkite alyvuogių aliejaus, įtarkuokite citrinos žievelės, įspauskite sulčių.
3. Dėkite ančiuvius ir palaikykite kelias minutes. Papuoškite mėgstamomis prieskoninėmis
žolelėmis.
4. Skanaukite kartu su AGOTOS duona „45 % sėklų“ ir užtarkuokite parmezano sūrio, galite
užberti KOTANYI druskos.
PATARIMAI:
1. Į šį karpačą puikiai tiktų įpjaustyti ridikėlių.
2. Jei mėgstate grybus, galite įdėti pievagrybių.
Skanaus.