Kas tas pankolis? Pasigaminkite pankolių ir obuolių karpačą pagal Alfo receptą ir pankolis taps jūsų valgiaraščio dalimi. Gaivus, ypatingo skonio užkandis gali pakeisti mėgstamas salotas, paįvairinti vakarėlio meniu ir pan.
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
Pankolių ir obuolių karpačui pagaminti reikia:
1 pankolio
1 svogūno
1 obuolio
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
2–3 šaukštų itin gryno alyvuogių aliejaus
½ citrinos
Keleto ančiuvių
Keleto lapelių mėgstamų prieskoninių žolelių
AGOTOS duonos „45 % sėklų“ (patiekti)
30 g parmezano sūrio
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. GRAEF pjaustykle (plonais griežinėliais) supjaustykite pankolį, svogūną ir obuolį.
2. Pjaustytas daržoves išmaišykite dubenyje ir dėkite į lėkštę, berkite KOTANYI juodųjų pipirų,
pilkite alyvuogių aliejaus, įtarkuokite citrinos žievelės, įspauskite sulčių.
3. Dėkite ančiuvius ir palaikykite kelias minutes. Papuoškite mėgstamomis prieskoninėmis
žolelėmis.
4. Skanaukite kartu su AGOTOS duona „45 % sėklų“ ir užtarkuokite parmezano sūrio, galite
užberti KOTANYI druskos.
PATARIMAI:
1. Į šį karpačą puikiai tiktų įpjaustyti ridikėlių.
2. Jei mėgstate grybus, galite įdėti pievagrybių.
Skanaus.
コメント