top of page

Gausus baltymų omletas: su dešrelėmis arba veganiškais šniceliais (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 3 valandas
  • 2 min. skaitymo

Vienas receptas – dvi greitai paruošiamo orkaitėje kepto omleto versijos. Tai puiki išeitis, kai pusryčiaujate kartu su visa šeima, o skoniai ir mitybos pasirinkimai skiriasi: vieni nori su mėsa, o kiti – bemėsio patiekalo… Rezultatas visada tas pats – švelnus, aromatingas, maistingas, baltymų gausus patiekalas pusryčiams ar lengviems pietums. 

Įsidėmėkite receptą: tikrai dažnai juo džiaugsitės.


omletas su desrelemis arbva veganiskais sniceliais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite VMGONLINE.LT instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

3–4 asm. 

Gaminimo eiga: apie 35 min.


Omletui paruošti reikia:

  • 200 g BIOVELA virtų dešrelių su špinatais, sūriu ir brokoliais „Daržo“

  • 1 vidutinio svogūno

  • 3 šaukštų BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo gryno alyvuogių aliejaus 

  • 80 g špinatų 

  • 200 g SACLA paprikų ir pomidorų padažo

  • 180 g GARDEN GOURMET veganiškų šnicelių su špinatais, ryžiais ir sūriu 

  • 4 kiaušinių

  • 2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI garstyčių padažo su medumi

  • 5 šaukštelių grūdėtosios varškės

  • Žiupsnelio SALDVA maltų rūkytų paprikų 

  • Žiupsnelio SALDVA pipirų mišinio

  • Žiupsnelio SALDVA jūros druskos

  • Šviežių bazilikų lapelių omletui papuošti 

  • Skrudintos šviesios duonos omletui patiekti


  1. BIOVELA virtas dešreles su špinatais, sūriu ir brokoliais „Daržo“ supjaustykite griežinėliais, svogūną – smulkiais kubeliais.

  2. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite 2 šaukštus BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo gryno alyvuogių aliejaus. Sudėkite svogūnus, dešreles ir špinatus, trumpai apkepinkite. Išmaišykite.

  3. Dvi nedideles kepimo formas patepkite likusiu alyvuogių aliejumi.

  4. Į pirmą formą sudėkite paruoštą masę su dešrelėmis.

  5. Į antrą – SACLA paprikų ir pomidorų padažą, juostelėmis supjaustytus GARDEN GOURMET veganiškus šnicelius su špinatais, ryžiais ir sūriu. 

  6. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įpilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI garstyčių padažo su medumi, sudėkite varškę. Pagardinkite SALDVA maltomis rūkytomis paprikomis, SALDVA pipirų mišiniu ir SALDVA jūros druska. Išplakite.

  7. Paruoštą kiaušinių masę tolygiai užpilkite ant abiejų formose esančių mišinių. Kepkite įkaitintoje 180 °C orkaitėje apie 15 min. 

  8. Papuoškite šviežiais bazilikų lapeliais ir patiekite su mėgstama skrudinta duona. 


Gardžių atradimų.


bottom of page