Kremiško sūrio ir įvairių daržovių derinys šią picą pavers neatsivalgoma. Bus sunku
atsispirti tokiam vasaros patiekalui, ypač, jeigu skanausite ją kartu su vėsinančiu kokteiliu.

Video receptą rasite čia
4–6 asm.
Gaminimo laikas: apie 1 val. 30 min.
Picai su burokėliais, ožkų sūriu ir cukinijomis pagaminti reikia:
500 g miltų
7 g sausų mielių
4–5 šaukštų alyvuogių aliejaus
400 ml šilto vandens
2–3 šaukštų BASSO purškiamo ypač tyro alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio KOTANYI džiovintų raudonėlių
1–2 rozmarino šakelių
200 g KITCHEN ME virtos-keptos antienos kulšelės
100 g mocarelos
½ cukinijos
100 g SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“
50 g minkšto ožkų pieno sūrio
Žiupsnelio KOTANYI keturių pipirų mišinio
Žiupsnelio druskos
1 saujelės bazilikų lapelių (papuošimui)
1. Miltus išmaišykite su mielėmis ir druska. Supilkite alyvuogių aliejų ir vandenį.
2. Rankomis maišykite apie 5–6 min., kol tešla taps vientisa.
3. Išmaišytą tešlą uždenkite maistine plėvele ir kildinkite kambario temperatūroje apie 45–60 min., kol padvigubės.
4. Iškilusią tešlą sudėkite į kepimo formą, pirštais padarykite duobutes ir apipurkškite
BASSO purškiamu ypač tyru alyvuogių aliejumi.
5. Apibarstykite KOTANYI džiovintais raudonėliais.
6. Rozmarino šakeles suvilgykite purškiamu alyvuogių aliejumi ir sudėkite į tešlą.
7. KITCHEN ME virtą-keptą antienos kulšelės mėsą rankomis nurinkite nuo kaulų ir sudėliokite į tešlą.
8. Kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 20 min.
9. Ant iškepto pado plėšykite mocarelos sūrį.
10. Cukiniją daržovių skustuku supjaustykite juostelėmis. Apipurkškite alyvuogių
aliejumi ir pagardinkite druska bei KOTANYI keturių pipirų mišiniu. Pamarinuokite
keletą minučių.
11. Ant picos pado su mocarela dėliokite nusausintus SPILVA marinuotus burokėlius „Klasika“.
12. Sudėkite pamarinuotas cukinijas ir ožkų pieno sūrį.
13. Viską papuoškite bazilikų lapeliais ir pagardinkite keturių pipirų mišiniu bei purškiamu alyvuogių aliejumi.
Skanaus.