top of page

Gaivusis imbierų ir pasiflorų kokteilis (Receptas)

Gaivus, lengvas, maistingas ir lengvai paruošiamas imbierų ir pasiflorų kokteilis suteiks energijos ir pagerins savijautą.

gaivus nealkoholinis kokteilis_receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia


1–2 asm.

Gaminimo laikas: 5 min.


Imbierų ir pasiflorų kokteiliui paruošti reikia:

  • 1 saujos ledukų

  • 1 trumpavaisio agurko

  • ½ citrinos

  • 1–2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 2 pasiflorų + ½ pasifloros (papuošimui)

  • 10 g imbiero

  • ½ stiklinės TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens

  • 1 skiltelės citrinos (papuošimui)

  • 1 griežinėlio agurko (papuošimui)

1. Į ZYLE kokteilinę sudėkite ledukus ir stambiai pjaustytą agurką. Išspauskite citrinos

sulčių ir supilkite DANSUKKER auksaspalvį sirupą.

2. Pasifloras perpjaukite pusiau ir išimkite minkštimą. Sudėkite imbierą.

3. Viską užpilkite TICHĖ natūraliu negazuotu mineraliniu vandeniu.

4. Gerai sutrinkite iki šerbeto konsistencijos ir supilkite į stiklinę.

5. Papuoškite pasiflora, citrinos skiltele ir agurko griežinėliu.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page