Rugsėjis muša šilumos, o mes savo virtuvėse mušame skonių rekordus. Ką skanaus gaminote ir kas yra jūsų šios savaitės favoritai?
Paruošti čirvinių blynų tešlą ir juos iškepti yra tikrai lengva: pavyks net viena ranka. Šiek tiek nostalgiški, visada gardūs, gražiai atrodo, o patiekti su ypatingu padažu dar ir maloniai nustebina.
Pagal šį receptą su tunu ruoštus makaronus atrasite tarsi iš naujo ir vis kartosite pietums ar vakarienei.
Neatsivalgoma, neatsiragaujama sriuba su triušiena ir žemės riešutais labai tiks šventiniams pietums, bet kviečiame ja pasimėgauti ir be progos. Jauki, pilna skonių, tiršta. Receptas laukia čia.
Nematomas ir neatsivalgomas pyragas. Kodėl šis obuolių pyragas yra neatsivalgomas, lyg ir aišku. Kodėl nematomas? Nes neatsivalgomas: iškeptas dingsta akimirksniu, atrodo, kad jo nė nebuvo. Gal iškart kepkite dvigubą kiekį.
Priminimas:
Jaukaus rudens, skanaus maisto.
Comments