Rudenį vis malonesnė tampa šiluma, sklindanti iš orkaitės ar nuo viryklės. Ką skanaus valgėme šią savaitę?
Rudeniu kvepianti, jaukumu apgaubianti, kvapni ir soti grybų ir lęšių sriuba suteiks jėgų ir... laimės jausmo! Prie šios sriubos puikiai tinka juoda duona ir šaukštas grietinės, o norintiems
netikėto derinio rekomenduojame prieš gaminimo pabaigą įberti truputį cinamono, kuris puikiai su grybų aromatu.
Šviežios morkos yra saldesnės nei pernykštės. Tačiau pastarosios puikiai tinka uogienėms: nors cukraus turi mažiau, bet turi daugiau krakmolo, o uogienėms tai irgi patinka. Morkų ir bananų uogienės receptas laukia čia.
Lengvai paruošiamas, nepaprastai gardžiai kvepiantis ir itin gundančios išvaizdos drėgnas keksas su bananais ir avietėmis sušildys kiekvieno jausmus, palepins skonio receptorius. Tinka įsidėti į maisto dėžutę vietoj priešpiečių ir tam atvejui, kai norėsis gardaus malonumo. Tiks ir prie kavos, ir prie arbatos, ir pieno arba kakavos.
Tinginys su varškės sūreliais ant pagaliuko yra kažkas wow. Palepinkite mažuosius ir didžiuosius smaližius. Puiki idėja gimtadienio vaišių stalui. Receptas laukia čia.
Tęsiame augalinės mitybos iššūkį ir sezoninį cukinijų serialą. Blynelių iš šviežių cukinijų receptas laukia čia.
Gardžių atradimų.