Atėjo ruduo ir atsinešė rudeniškai jaukų maistą: bulvinius blynus, obuolių pyragus ir vienos skardos pietus bei vakarienes.
Ką gaminote šią savaitę?
Obuolių pyragas su obuoliene ir idealiu kompanionu – ledų rutuliuku, būtų puikus pasirinkimas šiandienai, tiesa? Receptas čia.
Širdelės formos bulviniai blynai vėl Jus nustebins... O jeigu patieksite su dėmesio vertais pagardais, pietūs arba vakarienė bus karališka. Receptas laukia čia.
Atėjo šviežių kopūstų metas – taip ir norisi iš jų pagaminti kažką naujo bei dar
neragauto. Šis Alfo kopūsto kepsnio receptas konkuruos net ir su visų mylimais balandėliais.
Orkaitėje apkeptų maigytų bulvių ir grilintų dešrelių duetą labai paįvairina gaivus ir neįprastas naminis braškių kečupas. Jeigu tik turite šiek tiek laisvo laiko, tai tikrai nuodėmės vertas patiekalas pietums arba vakarienei.
Penktadienio Alfo laiško tema šią savaitę buvo obuoliai: ką gaminti ir kodėl reikėtų mokytis juos degustuoti? Prenumeratoriai jame rado dar vieno neatsivalgomo ir lengvai pagaminamo obuolių recepto pyragą. Jį rasite čia, o laišką nemokamai prenumeruoti galite čia.
Gardžių atradimų.