Ruošiamės Velykoms, bet nepamirštame skaniai valgyti kasdien.
Mėgstate plikytus pyragaičius, bet niekada nekepate namuose, nes esate tikri, kad plikyta tešla – profesionalų reikalas? Panašiai manoma ir apie žuvį. Tačiau tai – mitai, kuriuos paneigia profesionalai. Tuo įsitikinsite išbandę jų patarimus.
Apie tai laidoje KULINARINIS MELO DETEKTORIUS Alfas kalbėjosi su Kauno kolegijos lektore, maisto technologe Inga Pupeliene-Nikštute.
Šie mažučiai saldūs morenginiai sausainėliai labai patiks vaikams.
Ar jums būna, kad pradedate gamintis sumuštinį, bet užsimanote sriubos? Šis Alfo receptas sukurtas kaip tik tokiems atvejams. Tie patys produktai, o turėti galite net du patiekalus: sultingą gaivų suvožtinį arba lėkštę jaukios šildančios sriubos.
Gaminkime išmaniau, tausiau ir atsakingai.
Šis kiaušinių marginimo būdas yra ažiotažinis. Išbandykite ir jūs.
Šis pagardas, tiksliau, prieskoninis sviestas ir stalą papuoš, ir vaišių skonius papildys, ir prie virtų kiaušinių tiks, ir pačia geriausia prasme visus nustebins. Receptas subalansuotas suaugusiesiems – džinas suteikia stipresnį poskonį, bet primename, kad vartodami alkoholį rizikuojate savo ir šeimos sveikata bei gerove.
Gardžių atradimų.
Comentários