top of page

PIRMASIS PASAULYJE DŽINO SVIESTAS (Receptas)

Šis pagardas, tiksliau, prieskoninis sviestas ir stalą papuoš, ir vaišių skonius papildys, ir prie virtų kiaušinių tiks, ir pačia geriausia prasme visus nustebins. Receptas subalansuotas suaugusiesiems – džinas suteikia stipresnį poskonį, bet primename, kad vartodami alkoholį rizikuojate savo ir šeimos sveikata bei gerove. Būkite atsakingi. 


naminis sviestas Velykoms_Alfo receptas
VMG nuotr.


 

Video receptą žiūrėkite Alfo instagramo profilyje čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

 

10–12 asm.

Gaminimo laikas: apie 5 min.


Džino sviestui pagaminti reikia:

  • 200 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto (kambario temperatūros)

  • 50 g džino

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų ir druskos mišinio

  • Nupjautų brokolio žiedynų ir žolelių (papuošti)

  • JORĖS juodos duonos su saulėgrąžomis (patiekti)

  • GAIDELIS krekerių „Klasika“ (patiekti) 


1. ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą sudėkite į elektrinį smulkintuvą, pilkite džino, berkite KOTANYI juodųjų pipirų ir druskos mišinio. Viską sutrinkite. 

2. Sviestą dėkite į indelį. Atšaldykite šaukštą pakišę po šaltu vandeniu ir juo gražiai suformuokite norimą viršūnės formą.  

3. Užbarstykite pipirų, o papuošimui nuostabiai tiks brokolio žiedynai ir maži mėtų lapeliai. 

4. Patiekite tepdami ant gardžios JORĖS juodos duonos su saulėgrąžomis ar traškių GAIDELIS krekerių „Klasika“.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page