Šis pagardas, tiksliau, prieskoninis sviestas ir stalą papuoš, ir vaišių skonius papildys, ir prie virtų kiaušinių tiks, ir pačia geriausia prasme visus nustebins. Receptas subalansuotas suaugusiesiems – džinas suteikia stipresnį poskonį, bet primename, kad vartodami alkoholį rizikuojate savo ir šeimos sveikata bei gerove. Būkite atsakingi.
Video receptą žiūrėkite Alfo instagramo profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
10–12 asm.
Gaminimo laikas: apie 5 min.
Džino sviestui pagaminti reikia:
200 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto (kambario temperatūros)
50 g džino
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų ir druskos mišinio
Nupjautų brokolio žiedynų ir žolelių (papuošti)
JORĖS juodos duonos su saulėgrąžomis (patiekti)
GAIDELIS krekerių „Klasika“ (patiekti)
1. ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą sudėkite į elektrinį smulkintuvą, pilkite džino, berkite KOTANYI juodųjų pipirų ir druskos mišinio. Viską sutrinkite.
2. Sviestą dėkite į indelį. Atšaldykite šaukštą pakišę po šaltu vandeniu ir juo gražiai suformuokite norimą viršūnės formą.
3. Užbarstykite pipirų, o papuošimui nuostabiai tiks brokolio žiedynai ir maži mėtų lapeliai.
4. Patiekite tepdami ant gardžios JORĖS juodos duonos su saulėgrąžomis ar traškių GAIDELIS krekerių „Klasika“.
Gardžių atradimų.
Comments