top of page

SULTINGAS SUVOŽTINIS SU LAŠIŠA ARBA LAŠIŠOS, SŪRIO IR CUKINIJŲ SRIUBA (Receptas)

Ar jums būna, kad pradedate gamintis sumuštinį, bet užsimanote sriubos? Šis Alfo receptas sukurtas kaip tik tokiems atvejams. Tie patys produktai, o turėti galite net du patiekalus: sultingą gaivų suvožtinį arba lėkštę jaukios šildančios sriubos.

Gaminkime išmaniau, tausiau ir atsakingai.


Laida „ALFO SUPER ŠOU“ – tai greitas ir smagus kulinarinis šou, kuriame lengvai pagaminamų „super“ patiekalų receptai ir kulinariniai triukai, kurie padės gaminti dar greičiau, dar skaniau ir įdomiau.


ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!


sumuštinis arba siuba su lašiša_Alfo receptas
VMG nuotr.

 

Video receptą žiūrėkite Alfo instagramo profilyje čia

 

2 asm. 

Gaminimo laikas: apie 15 min.


Suvožtiniui su lašiša arba užpilamai sriubai pagaminti reikia:

  • 6 riekelių FAZER sumuštinių duonos su pastarnokais ir morkomis „Daržovinė“

  • 10 g NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan Block“

  • 50 g RAMBYNO tepamo sūrelio „Mildutė“

  • ½ vidutinės cukinijos

  • 1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio

  • 3 romaninės salotos lapų 

  • 100 g sūdytos lašišos

  • Žiupsnelio citrinos žievelės

  • 10 g marinuoto imbiero 

  • Šlakelio citrinos sulčių

  • Keleto krapų šakelių

  • 500 ml SUKČIUS natūralaus daržovių sultinio 


1. Į įkaitintą elektrinį grilį sudėkite FAZER sumuštinių duonos su pastarnokais ir morkomis „Daržovinė“ riekeles, apskrudinkite. 

2. Tada aptepkite riekeles NATURLI ekologiškais tepiaisiais riebalais „Vegan Block“ ir RAMBYNO tepamu sūreliu „Mildutė“.

3. Supjaustykite cukiniją 1 cm storio griežinėliais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite KOTANYI druskos ir pipirų mišiniu.

4. Pamarinuotas cukinijas sudėkite į įkaitintą elektrinį grilį ir kepkite 2 min., kol gražiai apkeps.

5. Galite pradėti sluoksniuoti savo sumuštinį. Dėkite romaninės salotos lapą, gabalėlį lašišos, pagardinkite citrinos žievele.

6. Susmulkinkite marinuotą imbierą ir apšlakstykite citrinos sultimis.

7. Iškepusius cukinijos griežinėlius, kartu su imbieru, dėkite ant sumuštinio ir taip formuokite trijų aukštų užkandį.

8. Iš šių gardžių sumuštinių lengvai galite pagaminti ir nuostabią sriubą.

9. Supjaustykite sumuštinį smulkesniais gabalėliais, sudėkite į lėkštę ir pagardinkite krapų šakelėmis.

10. Pilkite į puodą SUKČIUS natūralaus daržovių sultinio ir jį užvirkite.

11. Kai sultinys užvirs, atsargiai juo užpilkite sumuštinius. Nedelsdami ragaukite!




Gardžių atradimų.


Comments


Naujausi įrašai

bottom of page