Naujas kulinarinis Alfo sezonas startavo su receptais patiekalų, kurie jau tapo jūsų mėgstamais.
Apklausos rodo, kad ilgų kulinarinių laidų era „eina” į pabaigą, naujas madas diktuoja
tiktokiškos tendencijos: mėgstama tai, kas trumpa, greita, glausta, bet efektyvu ir labai aišku.
Naują kulinarinį sezoną Alfas Ivanauskas pradeda su dviem naujo formato, dar šiuolaikiškesnėmis laidomis, kurias galėsite žiūrėti ne du, tris ir ne keturis kartus per savaitę patogiausiu laiku kad ir kur būtumėte: virtuvėje, miegamajame, biure prie darbo stalo ar kelionių autobuse.
Keksas, kurio tešlą pasiruošite per kokias dešimt minučių, o kitą darbą nuveiks orkaitė, ir namiškius, ir svečius privers nustebti. Drėgnas, lipnus, šiek tiek kalėdiškas keksas tiks įvairioms progoms. Paprastas, bet labai prabangaus skonio. Receptas laukia čia.
Tarkuotų bulvių blynai su lašiša ir rūkyta skumbre rizikuoja tapti mėgstamiausiais bulviniais blynais.
Kad ir kokią kugelio receptūrą pasirinktumėte, bulves neišvengiamai reikės nuskusti ir sutarkuoti, o visą kita padarys gerai įkaitinta orkaitė. Tradicinį kugelio receptą Alfas patobulino keliais ingredientais, kurie suteikia ypatingos konsistencijos. Tikras #comfortfood!
Ispanija alsuojančią aromatingą paeliją su krabų lazdelėmis lengvai pagaminsite pagal šį Alfo receptą.
Gardžių atradimų.
Comentários