Alfo mėgstamiausių patiekalų sezonas prasideda! Bulviniai blynai vėl Jus nustebins... Šį kartą
ne tik skoniu, bet ir savo forma.
Video receptą žiūrėkite čia
3–4 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Bulvių vafliams, patiektiems su triušiena, pagaminti reikia:
6–8 tarkuotų bulvių
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
2 šaukštų miltų
1 kiaušinio
1 mėlynojo svogūno
2–3 svogūno laiškų
1 saujos prieskoninių žolelių
½ raudonos aitriosios paprikos
1 skiltelės česnako
1 šaukšto raudonojo vyno acto
½ šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
100 g OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejaus
1–2 šaukštų OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus
250 g LAPINO PUOTA šviežių triušienos mėsos juostelių
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
Žiupsnelio rozmarinų lapelių
1 šaukšto OBELIŲ majonezo „Tradicinis“
½ šaukšto jogurto
1 saujelės bazilikų lapelių (papuošimui)
1. Tarkuotas bulves pagardinkite KOTANYI druska ir juodaisiais pipirais. Sudėkite miltus ir kiaušinį. Gerai išmaišykite.
2. Į ZYLE smulkintuvą sudėkite svogūną, svogūnų laiškus, prieskonines žoleles, aitriąją papriką, česnaką. Supilkite actą, DANSUKKER šviesųjį sirupą, OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejų. Viską gerai sutrinkite.
3. Bulvių masę dėkite į ZYLE vaflinę ir vidutinėje kaitroje kepkite apie 4–5 min.
4. Keptuvėje įkaitinkite OBELIŲ saulėgrąžų aliejų.
5. LAPINO PUOTA šviežias triušienos mėsos juosteles pagardinkite druska ir KOTANYI ketverių pipirų mišiniu. Kepkite iš visų pusių po 2 min. Pagardinkite rozmarinų lapeliais.
6. Į lėkštę sudėkite bulvių vaflius, šalia – iškeptą triušieną.
7. Indelyje sumaišykite OBELIŲ majonezą „Tradicinis“ ir jogurtą. Gautu padažu pagardinkite bulvių vaflius, šalia įdėkite žolelių padažo.
8. Viską papuoškite bazilikų lapeliais.
Gardžių atradimų.
Comments