Paskutinis vasaros savaitgalis, bet nenukabiname nosių, nenuleidžiame rankų, pasigaminame šį bei tą skanaus ir pasimėgaujame!
Obuolių pyragas lietuvių šeimose kepamas metai iš metų, ir visai ne be reikalo: klasika yra klasika, ir ji įtinka visiems. Siūlome kitokio obuolių pyrago variaciją, kurios slapti prieskoniai – riešutai ir šlakelis konjako.
Nuostabi spalva, puikus aromatas. Geltonųjų slyvų marmeladas, pagardintas čiobreliais žiemą primins vasarą. Supilstykite į mažus stiklainius – bus puiki dovana Kalėdoms.
Neatsivalgomas bulvių ir kalafiorų karis yra kaip tik toks patiekalas, kuris greitai ir šiltai nubėga gomuriu, o ragauti norėsis vėl ir vėl...
Cukinijų pakoros (kepsneliai, paplotėliai – tai populiarus gatvės maistas Indijoje) su gaiviu padažu labai tiks lengviems, bet sotiems pietums arba vakarienei.
Nepamirškite palepinti augintinių. Naminio skanėsto receptas čia.
Gardžių atradimų.