Artėja moliūgų sezonas... Ir vėl reikės traukti užrašus bei ieškoti naujų receptų, kur juos
panaudoti. Šį kartą Alfas siūlo paruošti išskirtinai gardžių ledų, kuriais mėgausis ir maži, ir
dideli. O jei norėsis ir originalaus gėrimo, melionų ir kivių limonadas Jus tikrai sužavės.
Video receptą žiūrėkite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2–3 asm.
Gaminimo laikas: apie 2–3 val.
Moliūgų ir apelsinų ledams pagaminti reikia:
300 g moliūgo
100 g HAPPY DAY apelsinų sulčių
1–2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
1 šaukštelio vanilės esencijos
100 g grietinėlės
20 g PERGALĖ juodojo šokolado su migdolais ir apelsinais
2–3 GAIDELIS sausainių „Spanguolė“
1. Kubeliais pjaustytą moliūgą sudėkite į prikaistuvį, užpilkite HAPPY DAY apelsinų sultimis ir DANSUKKER auksaspalviu sirupu.
2. Virkite apie 20–25 min., kol moliūgai suminkštės.
3. Išvirtus moliūgus sutrinkite rankiniu ZYLE trintuvu kartu su vanilės esencija ir grietinėle iki vientisos masės.
4. Įmaišykite PERGALĖ juodojo šokolado su migdolais ir apelsinais gabalėlius bei sudėkite į indą, kuriame šaldysite.
5. Šaldydami ledus vis pamaišykite.
6. Prieš patiekiant pagardinkite trupintais GAIDELIS sausainiais „Spanguolė“.
Gardžių atradimų.
Comentarios