top of page

Naminiai moliūgų ir apelsinų ledai su sausainių gabaliukais bei šokoladu (Receptas)

Artėja moliūgų sezonas... Ir vėl reikės traukti užrašus bei ieškoti naujų receptų, kur juos

panaudoti. Šį kartą Alfas siūlo paruošti išskirtinai gardžių ledų, kuriais mėgausis ir maži, ir

dideli. O jei norėsis ir originalaus gėrimo, melionų ir kivių limonadas Jus tikrai sužavės.


naminiai moliūgų ledai_receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

2–3 asm.

Gaminimo laikas: apie 2–3 val.


Moliūgų ir apelsinų ledams pagaminti reikia:

  • 300 g moliūgo

  • 100 g HAPPY DAY apelsinų sulčių

  • 1–2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 1 šaukštelio vanilės esencijos

  • 100 g grietinėlės

  • 20 g PERGALĖ juodojo šokolado su migdolais ir apelsinais

  • 2–3 GAIDELIS sausainių „Spanguolė“

1. Kubeliais pjaustytą moliūgą sudėkite į prikaistuvį, užpilkite HAPPY DAY apelsinų sultimis ir DANSUKKER auksaspalviu sirupu.

2. Virkite apie 20–25 min., kol moliūgai suminkštės.

3. Išvirtus moliūgus sutrinkite rankiniu ZYLE trintuvu kartu su vanilės esencija ir grietinėle iki vientisos masės.

4. Įmaišykite PERGALĖ juodojo šokolado su migdolais ir apelsinais gabalėlius bei sudėkite į indą, kuriame šaldysite.

5. Šaldydami ledus vis pamaišykite.

6. Prieš patiekiant pagardinkite trupintais GAIDELIS sausainiais „Spanguolė“.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page