Ypatingas, gundantis, neatsiragaujamas desertas karštai (ir ne tik) dienai: „Prosecco" padaže paskandinti skanėstai. Išbandykite.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
Labai greitai pagaminamas uogų ir mangų desertas
2 asm.
Braškių ir Prosecco desertui su ledais ir sausainiais pagaminti reikia;
2 saujų braškių
50 ml putojančio vyno
120 g sviesto
1 saujos GAIDELIO pusrytainių su vanile „7 grūdai“
110 g HAAGEN DAZS sūrios karamelės ledų su karamelės gabaliukais
Žiupsnelio druskos
Sausoje keptuvėje apskrudinkite ketvirčiais pjaustytas braškes apie 1 min., supilkite putojantį vyną ir garinkite apie 1–2 min. Nugaravus ½ vyno, sudėkite sviestą ir ant labai silpnos kaitros, nuolat maišant, ištirpinkite sviestą, kol susidarys vientisa padažo masė, pagardinkite druska.
Į lėkštę supilkite šiltą padažą, sudėkite trupintus GAIDELIO pusrytainių su vanile „7 grūdai“ ir atpjautus HAAGEN DAZS sūrios karamelės ledus su karamelės gabaliukais.
Papuoškite šviežiomis braškėmis.
Skanaus.