top of page

Braškių ir „Prosecco Beurre Blanc" su ledais ir sausainiais (Receptas)

Ypatingas, gundantis, neatsiragaujamas desertas karštai (ir ne tik) dienai: „Prosecco" padaže paskandinti skanėstai. Išbandykite.


braškių ir prosecco desertas su ledais ir sausainiais_Alfo receptas
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

2 asm.


Braškių ir Prosecco desertui su ledais ir sausainiais pagaminti reikia;

  • 2 saujų braškių

  • 50 ml putojančio vyno

  • 120 g sviesto

  • 1 saujos GAIDELIO pusrytainių su vanile „7 grūdai“

  • 110 g HAAGEN DAZS sūrios karamelės ledų su karamelės gabaliukais

  • Žiupsnelio druskos

  1. Sausoje keptuvėje apskrudinkite ketvirčiais pjaustytas braškes apie 1 min., supilkite putojantį vyną ir garinkite apie 1–2 min. Nugaravus ½ vyno, sudėkite sviestą ir ant labai silpnos kaitros, nuolat maišant, ištirpinkite sviestą, kol susidarys vientisa padažo masė, pagardinkite druska.

  2. Į lėkštę supilkite šiltą padažą, sudėkite trupintus GAIDELIO pusrytainių su vanile „7 grūdai“ ir atpjautus HAAGEN DAZS sūrios karamelės ledus su karamelės gabaliukais.

  3. Papuoškite šviežiomis braškėmis.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page