top of page

Braškių ir „Prosecco Beurre Blanc" su ledais ir sausainiais (Receptas)

  • eglerace
  • 2023-05-26
  • 1 min. skaitymo

Ypatingas, gundantis, neatsiragaujamas desertas karštai (ir ne tik) dienai: „Prosecco" padaže paskandinti skanėstai. Išbandykite.


braškių ir prosecco desertas su ledais ir sausainiais_Alfo receptas
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:



2 asm.


Braškių ir Prosecco desertui su ledais ir sausainiais pagaminti reikia;

  • 2 saujų braškių

  • 50 ml putojančio vyno

  • 120 g sviesto

  • 1 saujos GAIDELIO pusrytainių su vanile „7 grūdai“

  • 110 g HAAGEN DAZS sūrios karamelės ledų su karamelės gabaliukais

  • Žiupsnelio druskos

  1. Sausoje keptuvėje apskrudinkite ketvirčiais pjaustytas braškes apie 1 min., supilkite putojantį vyną ir garinkite apie 1–2 min. Nugaravus ½ vyno, sudėkite sviestą ir ant labai silpnos kaitros, nuolat maišant, ištirpinkite sviestą, kol susidarys vientisa padažo masė, pagardinkite druska.

  2. Į lėkštę supilkite šiltą padažą, sudėkite trupintus GAIDELIO pusrytainių su vanile „7 grūdai“ ir atpjautus HAAGEN DAZS sūrios karamelės ledus su karamelės gabaliukais.

  3. Papuoškite šviežiomis braškėmis.


Skanaus.

bottom of page