Pagaminti ledus dar niekada nebuvo taip paprasta, o morkos juose atsiskleis naujais skoniais. Išbandykite naują receptą šiandien.

Video receptą rasite čia
4–6 asm.
Gaminimo laikas: apie 2.5 val.
Naminiams morkų ledams pagaminti reikia:
2–3 morkų
2–3 šaukštų klevų sirupo
50 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto
50 ml TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens
Žiupsnelio KOTANYI šafrano
300 ml ŽEMAITIJOS grietinėlės
1 šaukšto ESTRELLA riešutų kremo su gabaliukais
Keleto GAIDELIS pusrytainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“
20 g PERGALĖ juodojo šokolado su lazdynų riešutais
1. Morkas supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į ZYLE keptuvę.
2. Užpilkite klevų sirupu, sudėkite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą ir pilkite TICHĖ natūralų negazuotą mineralinį vandenį.
3. Troškinkite apie 20 min. ir sudėkite KOTANYI šafraną. Patroškinkite dar apie 10 min., kol morkos suminkštės.
4. Išvirtas morkas su sirupu sudėkite į skardą ir dėkite į šaldiklį 1–2 val.
5. Sušaldytas morkas dėkite į ZYLE daugiafunkcinį trintuvą ir užpilkite dalimi ŽEMAITIJOS grietinėlės. Sudėkite ESTRELLA riešutų kremą su gabaliukais.
6. Trinkite iki ledų konsistencijos vis pildami likusią grietinėlę.
7. Morkų ledus dėkite į indą, užtrupinkite GAIDELIS pusrytainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“, uždėkite dar ledų ir pagardinkite smulkintu PERGALĖ juoduoju šokoladu su lazdynų riešutais.
Skanaus,