Naminiai pomidorų ledai yra sezono hitas. Greitai ir lengvai pagaminamas desertas skonių gurmanams.
Daugiau gardžių receptų rasite Alfo vasaros knygoje čia.
![pomidorų ledai_Alfo receptas](https://static.wixstatic.com/media/215589_6007ae3d14484d7ca1c501f77d135892~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_220,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/215589_6007ae3d14484d7ca1c501f77d135892~mv2.jpg)
0,7 kg ledų
Gaminimo laikas: 20 min. + šaldymas
Pomidorų ledams pagaminti reikia:
4 vidutinio dydžio saldžių pomidorų
½ puodelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
1 puodelio pieno arba grietinės
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
Žiupsnelio druskos
1. Išvalykite pomidorus, supjaustykite. Pašalinkite sėklas, jei norite, kad ledai būtų vientisesnės konsistencijos.
2. Į smulkintuvą sudėkite pjaustytus pomidorus, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, pieną arba grietinę, vanilės ekstraktą ir šiek tiek druskos
3. Susmulkinkite visus ingredientus iki vientisos masės.
4. Gautą masę perkelkite į ledų formą arba įdėkite į ledų aparato indelį.
5. Užšaldykite ledus.
Skanaus.