Vasara tęsis visus metus, kai namuose gaminsite neatsivalgomo skonio mėsainius su ypatingu
tįstančio sūrio padažu.
Video receptą žiūrėkite čia.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2 asm.
Gaminimo laikas: apie 20 min.
Burgeriams pagaminti reikia:
200 g kopūsto
2 šaukštų obuolių acto
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska
½ mėlynojo svogūno
1 raudonos aitriosios paprikos
150 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“
Žiupsnelio KOTANYI meksikietiško prieskonių mišinio
4 FAZER mini brijošė mėsainių bandelių „Street food“
½ svogūno
1–2 šaukštų aliejaus
2–3 skiltelių česnako
Žiupsnelio KOTANYI malto kumino
50 ml grietinėlės
1 saujos konservuotų kukurūzų
3–4 riekelių GERMANTO sūrio „Tilsit“
1 saujelės šviežių prieskoninių žolelių
1. Kopūstą supjaustykite plonais šiaudeliais ir apšlakstykite obuolių actu. Išmasažuokite rankomis.
2. Pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska.
3. Svogūną ir raudoną aitriąją papriką supjaustykite smulkiai, sumaišykite su kopūstais. Pamarinuokite apie 5 min.
4. KITCHEN ME šviežią sausai brandintą jautienos maltinį „Mėsainiams“ padalinkite į
keturias dalis ir pagardinkite KOTANYI meksikietiškų prieskonių mišiniu.
5. Sausoje ZYLE keptuvėje apskrudinkite FAZER brijošė mėsainių bandeles „Street
food“, kol gražiai apskrus.
6. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
7. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų. Česnaką smulkiai sukapokite.
8. Įkaitintame aliejuje kepkite svogūną apie 1–2 min. ir sudėkite česnaką. Pagardinkite
KOTANYI maltu kuminu.
9. Kepintus svogūnus su česnaku užpilkite grietinėle ir užvirinkite.
10. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite jautienos paplotėlius ir kepkite iš abiejų pusių
po 2 min.
11. Į prikaistuvį sudėkite kukurūzus, GERMANTO sūrio „Tilsit“ riekeles ir maišykite, kol išsilydys sūris.
12. Į lėkštę dėkite apatines bandelių dalis, ant viršaus – marinuotus kopūstus ir iškeptus jautienos paplotėlius, apipilkite sūrio-kukurūzų padažu, pagardinkite šviežiomis
prieskoninėmis žolelėmis bei sudėkite viršutines bandelių dalis.
Gardžių atradimų.