top of page

Mini burgeriai su tįstančio sūrio ir kukurūzų padažu (Receptas)

Vasara tęsis visus metus, kai namuose gaminsite neatsivalgomo skonio mėsainius su ypatingu

tįstančio sūrio padažu.


burgeriai su sūriu ir kukurūzų įdaru_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia.


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

2 asm.

Gaminimo laikas: apie 20 min.


Burgeriams pagaminti reikia:

  • 200 g kopūsto

  • 2 šaukštų obuolių acto

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska

  • ½ mėlynojo svogūno

  • 1 raudonos aitriosios paprikos

  • 150 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

  • Žiupsnelio KOTANYI meksikietiško prieskonių mišinio

  • 4 FAZER mini brijošė mėsainių bandelių „Street food“

  • ½ svogūno

  • 1–2 šaukštų aliejaus

  • 2–3 skiltelių česnako

  • Žiupsnelio KOTANYI malto kumino

  • 50 ml grietinėlės

  • 1 saujos konservuotų kukurūzų

  • 3–4 riekelių GERMANTO sūrio „Tilsit“

  • 1 saujelės šviežių prieskoninių žolelių

1. Kopūstą supjaustykite plonais šiaudeliais ir apšlakstykite obuolių actu. Išmasažuokite rankomis.

2. Pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska.

3. Svogūną ir raudoną aitriąją papriką supjaustykite smulkiai, sumaišykite su kopūstais. Pamarinuokite apie 5 min.

4. KITCHEN ME šviežią sausai brandintą jautienos maltinį „Mėsainiams“ padalinkite į

keturias dalis ir pagardinkite KOTANYI meksikietiškų prieskonių mišiniu.

5. Sausoje ZYLE keptuvėje apskrudinkite FAZER brijošė mėsainių bandeles „Street

food“, kol gražiai apskrus.

6. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.

7. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų. Česnaką smulkiai sukapokite.

8. Įkaitintame aliejuje kepkite svogūną apie 1–2 min. ir sudėkite česnaką. Pagardinkite

KOTANYI maltu kuminu.

9. Kepintus svogūnus su česnaku užpilkite grietinėle ir užvirinkite.

10. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite jautienos paplotėlius ir kepkite iš abiejų pusių

po 2 min.

11. Į prikaistuvį sudėkite kukurūzus, GERMANTO sūrio „Tilsit“ riekeles ir maišykite, kol išsilydys sūris.

12. Į lėkštę dėkite apatines bandelių dalis, ant viršaus – marinuotus kopūstus ir iškeptus jautienos paplotėlius, apipilkite sūrio-kukurūzų padažu, pagardinkite šviežiomis

prieskoninėmis žolelėmis bei sudėkite viršutines bandelių dalis.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page