Ilgitės ryškesnių skonių? Išbandykite 7 skonių meksikietiško burgerio receptą.
Laidą #AlfasVienasNamuose žiūrėkite čia
2 asm.
Mėsainiui pagaminti reikia:
4 šaukštų mėgstamo pomidorų padažo
3 šaukštų raudonųjų pupelių
2 nedidelių marinuotų Chalapos paprikų
Žiupsnelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
1 prinokusio avokado
½ mėlynojo svogūno
1 česnako skiltelės
½ citrinos arba žaliosios citrinos
4 VILNIAUS DUONOS amerikietiško stiliaus mėsainių bandelių
Šlakelio OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus
2 KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinių „Mėsainiams“
2 saldžiarūgščio obuolio griežinėlių
Žiupsnelio takų prieskonių (kalendra, kuminas, juodieji pipirai)
Keleto salotos lapų
10 kukurūzų traškučių
4 pomidoro griežinėlių
2 šaukštų fetos sūrio
1 saujos kalendros lapelių
1. Pomidorų padažą sumaišykite su pupelėmis, jas šiek tiek sutrinkite, dėkite pjaustytas Chalapos paprikas, cukrų ir išmaišykite.
2. Į dubenį dėkite išskobtą avokadą, kvadratėliais pjaustytą svogūną, įtarkuokite česnaką, išspauskite citrinos sulčių ir viską išmaišykite.
3. Bandeles apskrudinkite ZYLE grilyje.
4. Į grilį pilkite šiek tiek aliejaus, dėkite mėsainio paplotėlį, obuolio griežinėlius, apibarstykite juos prieskoniais ir kepkite 190 °C temp.
5. Ant pilnos bandelės apačios tepkite pomidorų ir pupelių padažą, dėkite salotų lapus, kukurūzų traškučių, mėsainio paplotėlį, avokadų padažą, išmaišytą su kukurūzų taškučiais, pomidoro ir obuolio griežinėlius, fetos sūrį, kalendrų ir šalia padėkite viršutinę bandelės dalį.
Skanaus!
Comments