Dešimtsluoksnis šeimyninis „burgeris“ (Receptas)

Kaip pagaminti mėsainį, jog jis priblokštų svečius? Alfas pataria: ruoškite dešimties sluoksnių, sultingą ir tikrai abejingų nepaliekantį „burgerį“.


burgeris_mėsainio receptas_Alfo receptas_grilio patiekalai
VMG nuotr.

Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia


Burgeriui pagaminti reikia:

  • 1 pomidoro

  • 1 svogūno

  • 1 saujos SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 1 stiklinės ŠVYTURIO šviesaus nealkoholinio alaus „Ekstra“

  • 2 šakelių rozmarino

  • 3 šaukštų DANSUKKER cukraus uogienėms

  • 4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Šašlykų“

  • 1 saujos kukurūzų traškučių

  • 4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS keturių skonių padažo „Ranch“

  • 2 VILNIAUS DUONOS mėsainių bandelių su raugu „Sourdough“

  • 2 KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinių „Mėsainiams“

  • 3 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus

  • 40 g VILVI 3 mėnesių brandinimo sūrio „Prussia“

  • 2 šaukštų SUSLAVIČIAUS garstyčių

  • 1 saujos mėgstamų salotų lapų