top of page

Dešimtsluoksnis šeimyninis „burgeris“ (Receptas)

Kaip pagaminti mėsainį, jog jis priblokštų svečius? Alfas pataria: ruoškite dešimties sluoksnių, sultingą ir tikrai abejingų nepaliekantį „burgerį“.


burgeris_mėsainio receptas_Alfo receptas_grilio patiekalai
VMG nuotr.

Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia


Burgeriui pagaminti reikia:

  • 1 pomidoro

  • 1 svogūno

  • 1 saujos SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 1 stiklinės ŠVYTURIO šviesaus nealkoholinio alaus „Ekstra“

  • 2 šakelių rozmarino

  • 3 šaukštų DANSUKKER cukraus uogienėms

  • 4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Šašlykų“

  • 1 saujos kukurūzų traškučių

  • 4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS keturių skonių padažo „Ranch“

  • 2 VILNIAUS DUONOS mėsainių bandelių su raugu „Sourdough“

  • 2 KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinių „Mėsainiams“

  • 3 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus

  • 40 g VILVI 3 mėnesių brandinimo sūrio „Prussia“

  • 2 šaukštų SUSLAVIČIAUS garstyčių

  • 1 saujos mėgstamų salotų lapų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • 2 šaukštų traškių keptų svogūnų

  1. Pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, SPILVA agurkėlius susmulkinkite.

  2. Svogūnus sudėkite į puodą, pilkite ŠVYTURIO šviesaus nealkoholinio alaus „Ekstra“, sudėkite rozmarinus ir DANSUKKER cukrų uogienėms.

  3. Svogūnus troškinkite 250 °C temp. apie 10 min., kol alus nugaruos ir masė taps kaip karamelė.

  4. Smulkintus agurkėlius sumaišykite su SUSLAVIČIAUS pomidorų padažu „Šašlykų“.

  5. Kukurūzų traškučius truputį patraiškykite, sumaišykite su SUSLAVIČIAUS keturių skonių padažu „Ranch“.

  6. VILNIAUS DUONOS mėsainių bandeles su raugu „Sourdough“ paskrudinkite grilyje iš abiejų pusių po pusę minutės.

  7. KITCHEN ME šviežius sausai brandintos jautienos maltinius „Mėsainiams“ apšlakstykite OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejumi ir kepkite 220 °C temp. įkaitintame ZYLE KAMADO grilyje iš abiejų pusių po 2–3 min., kol apskrus iš abiejų pusių, uždėkite VILVI 3 mėnesių brandinimo sūrio „Prussia“ ir uždarę grilį jį išlydykite.

  8. Ant apskrudintos bandelės tepkite SUSLAVIČIAUS garstyčių, pomidorų padažo su agurkėliais, dėkite salotų lapus, jautienos paplotėlį, pomidorų griežinėlius, berkite KOTANYI druskos, dėkite antrą sluoksnį bandelės su agurkėlių padažu, vėl dėkite salotų, antrąjį mėsos paplotėlį, padažą su traškučiais, uždėkite papildomų traškučių, ant viršaus – alaus karamelės svogūnus, užberkite traškių keptų svogūnų ir uždenkite viršutine mėsainio bandele.





Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page