Lašišos kapotinis su agurkais (Receptas)

Pasigaminkite gaivaus skonio lašišos tartarą su agurkais – lengvas ir subtilus užkandis ir svečiui palepinti, ir patiems pasimėgauti. Su ZYLE virtuvės pagalbininkais viską pagaminsite greitai ir lengvai.

lašišos kapotinis su agurkais_receptas_Zyle_lašišos patiekalai_tartaras
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

Pievagrybių karpačas


 

Lašišos kapotiniui su agurkais pagaminti reikia:

  • 120 g lašišos filė

  • ½ mėlynojo svogūno

  • 1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų

  • ½ šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės

  • 2 šaukštų apelsinų sulčių

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 nedidelio agurko

  • Keleto šakelių krapų

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

1. Lašišos filė supjaustykite kubeliais, svogūną – smulkiais kubeliais.

2. Pjaustytą lašišą sumaišykite su smulkintu svogūnu ir svogūnų laiškais. Pagardinkite

stambia druska, sumalta naudojant ZYLE druskos malūnėlį, bei šviežiai grūstais pipirais,

naudojant ZYLE pipirų malūnėlį.

3. Berkite tarkuotą apelsino žievelę, supilkite apelsinų sultis ir alyvuogių aliejų. Gerai

išmaišykite.

4. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais ir apibarstykite druska bei pipirais.

5. Į lėkštę dėkite lašišos kapotinį, ant viršaus – plonai pjaustytus agurkus ir viską papuoškite

krapų šakelėmis.


Video receptas:


Skanaus.